• -12%
Lampa bactericida UVC de 2x30W, sterilizeaza suprafete si aer, prindere perete

Lampa bactericida UVC de 2x30W, sterilizeaza suprafete si aer, prindere perete

Lampa bactericida de 2x30W pentru perete sau tavan sterilizeaza perfect o suprafata de 24 metri patrati

1.545,00 lei Salvati 217,00 lei
1.762,00 lei
cu TVA
Livrare 7 zile lucratoare
In stoc Furnizor
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 2x30W, sterilizeaza suprafete si aer, prindere perete
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 2x30W, sterilizeaza suprafete si aer, prindere perete

Lampa bactericida de 2x30W  este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 2x30W  foloseste o lungime de unda de 253,7 nm la care efectul germicid este maxim.

Aceasta poate fi folosita cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 20-24 m².

Lampa are un dispozitiv de orientare care permite rotirea lampii cu aproximativ 180° in plan vertical si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV in directia dorita. Lampa este prevazuta cu doua tuburi UV de 30 W.

Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire/oprire (zilnic sau saptamanal).

Avantaje: 

- dezinfectie permanenta a mediului de lucru. Lampile cu ultraviolete LBA pot functiona permanent, facand dezinfectia aerului si a suprafetelor, chiar in prezenta personalului uman, in timp ce se lucreaza.

- orice particula infectanta care contine acizi nucleici (ADN sau ARN) va fi distrusa de actiunea UVC, daca este supusa unei anumite doze. Practic orice microorganism bacterian, viral sau fungic  va fi distrus de ultraviolete.

- o solutie care ofera cel mai competitiv pret pentru calitatea oferita. Lampile LBA reprezinta o solutie care inlatura necesarul de antiseptice scumpe, de munca umana implicata si de timp necesar dezinfectiei.

- lampile germicide LBA functioneaza timp indelungat la parametri ideali pentru dezinfectie, tubul germicid functionand in parametrii nominali timp de pana la 9000 ore.

- nu exista produsi secundari, fizici sau chimici. Nu exista reziduuri, sau alte dezavantaje pe care le au metodele chimice: suprafetele raman uscate, curate si ferite de riscul coroziunii produs de umezeala.

- intretinerea lampii este facila. Este suficient ca tubul sa fie sters periodic (la 2-3 saptamani) cu o carpa moale pentru a se curata praful care se depune. Tubul UV este de cea mai buna calitate si durata lui de viata este garantata pana la 9.000 ore de functionare.

Caracteristici:

- prevazuta cu 2 tuburi generatoare de lumina UV-C (lungime de unda 253,7nm);

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea luminii UV cu 15%: minim 9.000 ore;

- tip montare prindere pentru perete;

- lampa se fixeaza pe perete la inaltimea de minim 2m, prin intermediul a doua dibluri cu holtzsuruburi;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- lungime cablu alimentare 3m;

- dimensiuni lampa 92.5 x 18.5 x 7 cm;

- clasa de protectie electrica I, IP20;

- produsul este insotit de Manual de Utilizare în limba romana, Certificat de Garantie, Declaratie de Conformitate, Certificat ISO 9001: 2015;

- termen de garantie 24 luni.

LBA2x30W-P

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
24 mp
Putere lumina UV
2x30 W
Tip lampa UV
De perete
Ozonizare
Da
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus