unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Culoare
Tip marcator
Filter

Markere si cerneala UV

Markere si Cerneala UV – Notite sigure

Daca sunteti in cautare de marker UV sau cerneala UV, de la Glowmania.ro puteti achizitiona rapid exact produsele de care aveti nevoie!

Cerneala UV este una dintre cele mai bune si eficiente tipuri de cerneala pentru aplicatii de lunga durata.

Cernelurile invizibile devin fluorescente atunci cand sunt expuse la lumina neagra, acestea fiind asadar utilizate in special in domeniul sigurantei, al marcajelor si impotriva falsificarii (a bancnotelor spre exemplu), insa pot fi folosite si in domeniul decoratiuniilor.

In absenta luminii ultraviolete, cernelurile UV nu se pot detecta deoarece sunt incolore si transparente, nu lasa urme si nu modifica aspectul suprafetei pe care sunt aplicate, adica sunt insesizabile si isi intrunesc cu succes rolul!

Din magazinul nostru online puteti alege asadar si pasta invizibila pentru pix, marker permanent cu cerneala invizibila, marker UV, marker permanent 3 in 1, pix UV, cerneala UV invizibila sau chia si vopsea UV invizibila disponibila in diverse culori, avand posibilitatea de a alege ceea ce se muleaza cel mai bine pe necesitatile dumneavoastra!

In site-ul Glowmania.ro gasiti spre comercializare markere si cerneala UV, la preturi mici, cu livrare rapida la adresa mentionata de dumneavoastra in comanda plasata la noi!

Sus