unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip panou decorativ
Filter

Panouri Decorative Luminoase cu LED

Panouri decorative luminoase cu LED pentru casa ta

Iesiti in evidenta cu casetele luminoase si panourile LED, promovarea de care aveti nevoie pe tip de noapte, acestea atrag atentia si ii incanta pe toti cei care le vad. Tehnologia LED folosita pentru construirea casetelor luminoase permite o iluminare mai buna la costuri mai mici (economisiti 60% din cheltuielile cu energia electrica).

Un panou luminos este accesoriul ce completeaza perfect decorul locuintei aducand o pata de culoare dar si lumina in incaperea unde este pozitionat.

Produsele se livreaza cu agatatori care permit prinderea pe perete atat in pozitie portrait (vertical), cat si landscape (orizontal), alimentarea acestora facandu-se direct de la reteaua de electricitate.  

In oferta noastra veti gasi si tablite de scris iluminate LED ce pot fi utilizate atat in interior cat si in exterior. Tablitele cu LED multicolore rescriptibile de diferite dimensiuni se pot utiliza atat pentru anunturi publicitare, reclame cat si pentru a scrie pe acestea, pentru prezentari sau alte evenimente.

Un alt produs intresant din oferta noastra este panoul luminos LED cu 96 de piese usor de aplicat, special create pentru a compune diverse mesaje, respectiv 62 de litere din alfabetul englez, 11 numere, 7 caractere speciale, 15 emojis colorate.

Intra online pentru a comanda panouri decorative luminoase cu LED la cele mai bune preturi!

Sus