unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip accesoriu petreceri copii
mai multe... less
Tema
Filter

Accesorii si articole pentru petreceri de copii

De ce accesorii ai nevoie pentru o petrecere reusita?

Organizarea unei petreceri de copii este intotdeauna o provocare menita sa intruchipeze distractia in cea mai inedita forma. Pe langa energia si bucuria celor mici te poti bucura acum de un ajutor de nadejde in conceperea petrecerii intrucat iti oferim o serie de seturi sau accesorii colorate menite sa duca spre culmi ingeniozitatea celor mici.

Comercializam urmatoarele articole pentru party: baloane, lumanari pentru aniversari, lumanari scanteietoare, paie, coifuri, coronite, masti, confetii, pinata, vuvuzele, fluiere, marturii botez si ghirlande.

O petrecere nu este petrecere daca nu arata ca una! De aceea iti prezentam aici decoratiunile de petrecere cele mai originale pentru ca zilele de nastere, aniversarea de 1 an sau petrecerile tematice sa fie un success.

Disponibile online in permanenta la preturi mici, toata suita de accesorii si aranjamente pentru petrecerile de copii va garanteaza distractia celor mici!

Cand este vorba despre o petrecere pentru copii este bine sa stabilesti tema petrecerii, iar apoi sa alegi  decoratiunile si accesoriile preferate. Alege asadar sa cumperi baloane cu heliu si latex, confetti, propsuri, coifuri, farfurii si pahare cu imprimeu pentru party chiar si Pinata, ghirlande, suflatori in diferite forme sau vuvuzele. 

Pentru petrecerile cu mai multi invitati puteti opta de asemenea pentru seturile de party care includ o multitudine de accesorii utile si decoratiuni cu tematica diversa.

In cadrul unei petreceri pentru copii tematica, activitatile si decorul evenimentului se aleg intotdeauna in functie de varsta copilului sarbatorit, de aceea la noi gasiti diferite accesorii si articole inca de la prima aniversare a celui mic.

Pentru primele aniversari ale bebelusilor puteti alege intre diferite baloane in forma de cifra insotite de diferite aranjamente cu forme si culori diverse. Daca varsta copilului este ceva mai mare, puteti alege intre modelele noastre de ghirlande, baloane sau accesorii de party cu eroii preferati -  Mikey Mouse, Minnie Mouse, Hello Kitty, Elsa, Rapunzel, Tweety, etc. cu tematica fotbal sau baloane de modelaj pentru distractie garantata.

Pentru adolescenti avem kituri de aranjamente decorative cu sampanie, globuri disco, arcade de baloane insotite de numarul 18, sau de mesaje de tipul “Happy Birtday” sau chiar “La multi ani”.

Sus