unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs ciclism
Numar functii
Mecanism de functionare
Conexiune
Culoare
Filter

Kilometraje Bicicleta si Ciclocomputere

Kilometraje bicicleta si ciclocomputere – Accesorii de bicicleta la cele mai bine preturi!

Atunci cand mergeti la drum lung cu bicicleta, este bine ca aceasta sa fie echipata cu accesorii care sa te ajute cat mai mult! Asadar, cand vine vorba despre kilometraj bicicleta sau ciclocomputer bicicleta, credem ca e important sa montati si sa utilizati modele de top care sa va ofere cat mai multe informatii utile.

Ofertele magazinului nostru variaza de la computer de bicicleta simplu pana la modele cu mai multe functii cum ar fi ceas,  viteza cu care va deplasati, distanta calatoriei, odometru, viteza maxima si cea medie de deplasare, bataile inimii/ minut, caloriile consumate, stop cronometru si functia scan care va permite sa comutati intre functii.

Aceste kilometraje digitale au display LCD si sunt rezistente la apa, va vor ajuta atunci cand va aventurati cu bicicleta pe distante lungi si trasee complexe, dar totodata va vor fi de mare ajutor si pentru a va descurca in jungla orasului.

Atunci cand doriti sa achizitionati un kilometraj pentru bicicleta este foarte important sa tineti cont de circumferinta rotii bicicletei si de lungimea cablului pentru a va asigura ca este compatibil cu modelul dumneavoastra de bicicleta.

Aceste accesorii bicicleta sunt foarte usor de montat datorita kitului de montare inclus in pachet. 

Acum aveti oportunitatea de a alege dintr-o gama variata cel mai potrivit model de ciclomomputer, comanda fiind usor de plasat online, cu livrare rapida, in locatia dorita si beneficiind in acelasi timp de cele mai avantajoase promotii.

Gasiti in magazinul nostru online o gama variata de ciclocomputere, kilometraje vitezometre si alte accesorii indispensabile pentru biciclete, la preturi atractive si avantajoase pentru oricine!

Un kilometraj mecanic pentru bicicleta se poate monta pe oricare parte a ghidonului, fara a influenta in niciun fel precizia de indicare a informatiilor. Un astfel de kilometraj este condus de un cablu care trebuie conectat la butucul rotii din fata, chiar in spatele furcii si pus in functiune, acesta va transforma in energie impulsurile rotii atunci cand aceasta este in miscare, afisand astfel vitaze de deplasare, numarul de rotatii/minut, 

Un kilometraj pentru bicicleta vine cu o serie de functii utile pentru orice pasionat de ciclism si anume:

  • Viteza curenta
  • Viteza media
  • Viteza maxima
  • Cronometru
  • Distanta de calatorie
  • Distanta totala parcursa
  • Consumul de calorii
  • Masurarea arderii grasimilor

Sus