unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs ciclism
Numar functii
Mecanism de functionare
Conexiune
Culoare
Filter

Kilometraje Bicicleta si Ciclocomputere

Atunci cand mergi la drum lung e bine sa ai bicicleta echipata cu accesorii care sa te ajute cat mai mult. Cand vine vorba de ciclocomputere sau kilometraje bicicleta, credem ca e important sa folosesti modele de top care sa iti ofere cat mai multe informatii utile.

Ofertele variaza de la computer de bicleta simplu pana la modele cu mai multe functii cum ar fi ceas,  viteza cu care va deplasati, distanta calatoriei, odometru, viteza maxima si cea medie de deplasare, bataile inimii/ minut, caloriile consumate, stop cronometru si functia scan care va permite sa comutati intre functii.

Aceste kilometraje digitale au display LCD si sunt rezistente la apa, te vor ajuta daca ai de parcurs distante lungi si trasee complexe, dar si pentru a te descurca in jungla orasului. 

Atunci cand doresti sa achizitionezi un kilometraj pentru bicicleta este foarte important sa tii cont de circumferinta rotii bicicletei si de lungimea cablului pentru a te asigura ca este compatibil cu modelul tau de bicicleta.

Sunt foarte usor de montat datorita kitului de montare inclus in pachet. 

Acum ai oportunitatea de a alege dintr-o gama variata cel mai potrivit model de ciclomomputer, comanda fiind usor de plasat online, cu livrare rapida, in locatia dorita si beneficiind de cele mai avantajoase promotii.

Gasesti in magazinul nostru online o gama larga de ciclocomputere, vitezometre si alte accesorii necesare, la preturi atractive.

Sus