unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Produs
Grosime fir
Culoare
Filter

Fir Electroluminiscent Neon Flexibil

Fir Electroluminescent Neon Flexibil – Diverse culori intense

Acest fir electroluminescent se poate utiliza in diverse domenii precum tuning auto, tuning biciclete, decoratiuni interioare, decoratiuni vestimentare, reclame luminoase, sau alte proiecte pe care doriti sa va puneti amprenta in cel mai unicat mod!

Un astfel de fir neon flexibil este foarte usor de modelat si are o iluminare uniforma pe toata lungimea sa, iar pentru a-l pune in functiune, fiecare segment de fir electroluminescent trebuie sa fie alimentat cu ajutorul unui invertor si o mufa de conectare de tip B. Firul este de asemenea rezistent la apa si intemperii si nu prezinta nici un pericol in utilizare.

Asadar, daca sunteti in cautare de fir electroluminescent neon flexibil, magazinul online Glowmania..ro va intampina cu o oferta bogata de astfel de produse, pe care le puteti achizitiona la cele mai bune preturi. Diverse culori intense de fir electroluminescent neon cat si kit-uri complete de fir luminos El Wire!

Acest fir electroluminescent neon flexibil este elastic pana la un anumit punct. Un astel fe fir electroluminescent poate fi cusut pe imbracaminte, poate fi atasat pe partile mobile si se poate indoi aproape in orice forma doriti. Spre deosebire de benzile led, aceste fire neon sunt mult mai flexibile, insa este indicat sa evitam indoirea ascutita a acestora, deoarece am putea risca deteriorarea acestora si intreruperea circuitului luminos. 

Acest fir electroluminescent neon flexibil este considerat a fi un produs sigur in utilizare. Iar datorita carcasei din plastic, este rezistent la apa si foloseste o tensiune de functionare scazuta pentru a nu prezenta niciun risc. Asadar, fie ca alegem sa cream o tinuta impresionanta cu fir electroluminescent sau sa ne decoram bciicleta pentru a fi vizibili in trafic, acest produs este unul sigur.

Sus