Pudra Colorata Holi Neon 

Pudra colorata sau Holi Powder isi are originile in cadrul festivalului Holi, sarbatoarea primaverii si iubirii. In fiecare primavara pe strazile din India se aduna zeci de mii de vanzatori cu pudra colorata pe tarabe in asteptarea participantilor la festival. Fenomenul s-a extins incet si in restul lumii, ca o exprimare a bucuriei si a copilulu...

Pudra colorata sau Holi Powder isi are originile in cadrul festivalului Holi, sarbatoarea primaverii si iubirii. In fiecare primavara pe strazile din India se aduna zeci de mii de vanzatori cu pudra colorata pe tarabe in asteptarea participantilor la festival. Fenomenul s-a extins incet si in restul lumii, ca o exprimare a bucuriei si a copilului din fiecare. Pudra Holi se poate folosi si in realizarea de petreceri glow pentru a creea efecte spectaculoase.

Poate fi folosita atat in interior in cluburi, discoteci, nunti, pub-uri cat si in exterior pentru petreceri in aer liber. Disipata in aer pudra se ridica formand un nor imens colorat. Pudra este disponibila intr-o gama variata de culori, amestecandu-le obtineti un efect multicolor special care face din orice eveniment o amintire memorabilia.

Petele de culoare de pe haine si piele se indeparteaza usor prin spalare cu apa si sapun. Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru pudra colorata Holi.

Mai multe
Exista 4 produse.

Pudra Neon UV Holi pachet 100 grame

11.00 RON

Pudra Holi FX, colorata, neon UV, in cantitate de 500 g

54.00 RON

Set 5 culori pudra Neon UV Holi, 100gr/culoare

55.00 RON

Set 6 culori pudra Neon UV Holi 100gr pentru petreceri glow

65.00 RON
Se afiseaza 1-4 din 4 de articole

Sus