unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Set
Gramaj
Culoare
Filter

Pudra Colorata Holi Neon

Pudra colorata sau Holi Powder isi are originile in cadrul festivalului Holi, sarbatoarea primaverii si iubirii. In fiecare primavara pe strazile din India se aduna zeci de mii de vanzatori cu pudra colorata pe tarabe in asteptarea participantilor la festival. Fenomenul s-a extins incet si in restul lumii, ca o exprimare a bucuriei si a copilului din fiecare. Pudra Holi se poate folosi si in realizarea de petreceri glow pentru a creea efecte spectaculoase.

Poate fi folosita atat in interior in cluburi, discoteci, nunti, pub-uri cat si in exterior pentru petreceri in aer liber. Disipata in aer pudra se ridica formand un nor imens colorat. Pudra este disponibila intr-o gama variata de culori, amestecandu-le obtineti un efect multicolor special care face din orice eveniment o amintire memorabilia.

Petele de culoare de pe haine si piele se indeparteaza usor prin spalare cu apa si sapun. Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru pudra colorata Holi.

Pudra colorata Holi Neon este o pulbere de vopsea UV care are utilitati si semnificatii in diverse traditii si ritualiri religioase, insa odata cu modernizarea societatii, aceasta pulbere neon a revolutionat lumea petrecerilor si a evenimentelor. Aceasta pudra poate fi aplicata pe haine, pe par sau sub forma de machiaj de fata, iar in lumina UV efectele ei vor fi deosebite.Nu este toxica, este biodegradabila si se  gaseste in diverse gramaje si culori precum: galben, verde, albastru, orage, roz, rosu. 

Pudra colorata holi neon se indeparteaza foarte usor nefiind nevoie de produse speciale de curatare! Astfel, pielea si parul se clatesc bine sub apa caldut, apoi se aplica produsele uzuale pentru piele si pentru par. Este recomandat ca parul sa fie hidratat cu un balsam nutritiv, iar pe piele sa fie de asemenea aplicata creme hidratatanta pentru ca pudra poate usca putin pielea, mai ales daca este tinuta pe piele un timp mai indelungat. 

Sus