unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Filter

Pile - Freze Electrice de Unghii

Pile – Freze Electrice de Unghii

Produsele de unghii si aparatura de calitate sunt esentiale atunci cand doriti sa realizati o manichiura rezistenta si impecabila, atat la salon, cat si acasa! Asadar, alegeti cu incredere din magazinul nostru online cele mai calitative produse in acest sens, freze unghii, aspirator colector praf unghii, lampi UV si multe alte accesorii pentru o manichiura deosebita!

Pila electrica este un produs profesional care nu ar trebui sa lipseasca din trusa de manichiura a oricarei femei, si mai mult decat atat, nu poate lipsi dintr-un salon profesional de manichiura. Pilirea obisnuita si obositoare a unghiilor va putea fi usurata cu ajutorul pilelor electrice, deoarece cu ajutorul lor putem realiza mai multi pasi importanti precum: pilirea unghiei, modelarea ei, indepartarea gelului si acrilului.

Un alt aparat de nelipsit atunci cand te ocupi de aranjarea unghiilor este aspiratorul pentru manichiura, este foarte indicat si igienic pentru a nu inhala praful rezultat de la pilirea unghiilor. Aspiratorul colector pentru praf aduna eficient pana si praful cel mai fin rezultat in urma procesului de pilire sau al oricarui procedeu realizat in ajustarea unghiilor sau in indepartarea unghiilor false, al gelului.

Asadar, accesati magazinul online Glowmania.ro si profitati de preturile bune la freze electrice echipate complet si aspiratoare colectoare de praf!

pila electrica de unghii vine la pachet cu diverse intrumente de profilare, modelare si lustruire, iar in acest sens aceasta prezinta o serie de utilizari precum: scurtarea unghiilor, lustruirea rapida a unghiilor, pregatirea unghiilor naturale pentru extensii sau unghii cu gel/cu oja semipermanenta, indepartarea tesutului mord din jurul unghiilor sau indepartarea pielii dure de la unghiile de la picioare. O astfel de pila este unul dintre cele mai importante instrumente pentru realizarea manichiurii si a pedichiurii.

Daca suntem in cautarea unei pile electrice profesionale pentru manichiura, sunt cateva criterii importante pe care trebuie sa le luam in calcul atunci cand facem o achizitie in acest sens. Iata asadar la ce trebuie sa fim atenti:

  • Viteza de rotatie (intre 15.000 si 25.000 de RPM)
  • Capete de schimb
  • Greutate si fiabilitate
  • Zgomot redus
  • Vibratii reduse
  • Caldura scazuta
  • Tipul de alimentare
  • Materialele din care este realizate
  • Puterea motorului 
  • Garantie

Sus