unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Diametru
Tip harta
Iluminat
Filter

Globuri Pamantesti Iluminate

Globul pamantesc este o incantare nu doar pentru pasionatii de calatorii, ci si pentru copii care pot acum deprinde mult mai usor tainele geografiei. Poate fi folosit cu success ca produs educational si poate fi utilizat in diverse medii dar in special in sala de clasa la scoala. El vine in ajutorul profesorului pentru a explica situatii geografice si a ajuta studentii sa inteleaga mai bine subiectul. Globul pamantesc este o reprezentare micsorata, reala si exacta a Pamantului. Numarul si marimea elementelor ce pot aparea pe suprafata sa sunt insa limitate. Pe globul pamantesc sunt redate continentele, bazinele oceanice, cele mai importante rauri, lacuri, formele majore de relief orasele si caile de comunicatii cele mai insemnate.

In oferta noastra veti gasi o gama variata de globuri geografice precum: glob iluminat planeta Marte, glob geografic stelar iluminat, glob Luna iluminat, glob pamantesc, geoglobe cu harta fizica, cu cartografia in diverse limbi.

Comanda acum globuri geografice la cele mai mici preturi din online.

Aceste globuri pamantesti iluminate reprezinta varianta imbunatatita a globurilor pamantesti cu care am crescut si pe care am descoperit lumea in timpul orelor de geografie de la scoala. Pasionati sau nu de geografie, globul pamanesc a reprezentat un obiect care a trecut prin mainile fiecaruia dintre noi si pe care cu totii l-am folosit, cel putin o data. 

Cautand mereu lucruri care sa ne fascineze, aceste globuri pamantesti iluminate poate reprezenta mai mult decat un simplu obiect. Cu un astfel de glob pamantesc iluminat poti trezi pasiunea copilului tau pentru aceasta disciplina si poate deveni de asemenea o decoratiune deosebita si utila din camera lui, un fel de jucarie smart cu care se poate si juca, dar si invata.

De asemenea, un astfel de glob pamantesc iluminat reprezinta un cadou deosebit chiar si pentru adulti. Ca si accesoriu de birou, globul se va incadra perfect in peisaj, indiferent de stilul in care este amenajat biroul.

Daca esti in cautarea unui accesoriu deosebit si totodata util pentru copiulul tau sau cauti un cadou cu care sa impresionezi, aceste globuri pamantesti iluminate reprezinta cea mai buna alegere in acest sens.

De diferite dimensiuni, cu suport din plastic, cu cadru din aluminiu rezistent sau lemn de nuc, in format clasic sau pe stilul antic, in magazinul online Glowmania.ro vei regasi o varietate de mare de modele astfel inca sa poti face alegerea potrivita. Mai mult decat atat, pentru pasionatii de astronomie se regaseste in magazin si glob geografic stelar, pentru a putea studia in detaliu constelatiile, sau chiar si un glob iluminat deosebit reprezentand Planeta Marte.

Asadar, daca cauti globuri pamantesti iluminate, la Glowmania.ro gasesti produse multiple in aceasta categorie si ai parte de cele mai buen oferte de pret. 

Sus