unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip lumina
Putere lumina UV
Suprafata acoperita
Filter

Aparate UV Anti Tantari & Antiinsecte

Bucura-te din plin de serile lungi de vara petrecute pe terasa, in compania prietenilor, fara disconfortul generat de insecte. Achizitioneaza acum aparatele  cu lumina ultravioleta care pot fi folosite impotriva insectelor zburatoare precum tantari, molii, albine sau muste si poti admira relaxat cerul instelat al noptilor de vara pana tarziu in noapte.

Acum aveti oportunitatea de a alege dintr-o gama variata cel mai potrivit  aparat UV anti insecte pentru spatiul dumneavoastra, comanda fiind usor de plasat, direct din magazin online, cu livrare rapida, in locatia dorita si beneficiind de cele mai avantajoase preturi.

- Cum functioneaza aparatele UV anti insecte?

- Aparatele cu ultrasunete afecteaza sistemul nervos central si auditiv al insectelor si rozatoarelor, fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat.
Frecventele acestui aparat se pot schimba in functie de tipul de daunatori pe care dorim sa ii combatem, si in acelasi timp continuu variabile, astfel ca efectul nu va disparea. Aparatele UV anti insecte atrag prin lumina insectele pentru ca la atingerea grilajului care protejeaza tubul UV acestea sa fie electrocutate si eliminate.

- Pentru ce insecte sunt potrivite aparatele cu UV?

- Aparatele cu lumina UV pentru eliminarea insectelor sunt destinate in principal insectelor zburatoare, acestea fiind atrase extrem de usor de lumina din spectrul UV generata de acestea. In aceeasi masura acestea va scapa si de insectele mici care pline de curiozitate fug repede spre lumina UV atingand in drumul lor grilajul electrocutant. 

- Unde pot fi montate aparatele cu lampi UV?

- Fie ca il folositi la birou, acasa, intr-un magazin alimentar, gradinita, scoala sau orice alt spatiu public nu va atrage atentia asa cum o fac de exemplu capcanele clasice cu lipici. Aparatul va incepe sa emita lumina UV imediat ce a fost introdus in priza, fiind astfel gata de utilizare intr-un moment, indiferent de spatiul in care alegeti sa il folositi.

- Avantajele aparatelor cu lampi UV

- Aparatele anti insecte cu tub UV functioneaza fara intretinere, fara ajustare, fara fum sau substante toxice, fiind necesar doar sa il introduceti in priza. Acestea nu sunt nocive pentru oameni si nici pentru animalele de companie. 

- Cum aleg aparatul UV potrivit?

- Alegerea aparatului potrivit se face in functie de decorul in care doriti sa functioneze. Fie ca alegeti sa il plasati in interior sau pe terasa, este important sa optati pentru un aparat care acopera suprafata necesara pentru a fi pe deplin acoperit de efectul acesteia. Acum aveti oportunitatea de a alege dintr-o gama variata cel mai potrivit dispozitive cu ultrasunete  pentru spatiul dumneavoastra, comanda fiind usor de plasat, direct din magazin online, cu livrare rapida, in locatia dorita si beneficiind de cele mai avantajoase preturi.

Sus