unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs fosforescent
Gramaj
Filter

Nisip si Pietre Decorative Fosforescente

Un decor inedit poate face mult mai placut timpul petrecut in aer liber! Alege acum o forma speciala de decor pentru amenajarea gradinii, amenajarea baii si amenajarea curtii utilizand pietre ornamentale fosforescente. Serile lungi de vara alaturi de prieteni pot avea acum o atmosfera aparte daca alegi sa le petreci pe terasa intesata cu pietricele decorative luminescente, acestea generand un efect luminos special.
Da viata celor mai indraznete idei de decor si imbina alaturi de pietris si nisip decorativ fosforescent pentru un efect glow special plin de creativitate care intra in actiune imediat dupa lasarea intunericului. Fii eco si tredy amenajand terasa si gradina cu elemente decorative fosforescente! Bucura-te de o lumina discreta si un efect special pe tot parcursul noptii, obtinand un decor feeric, iluminat fara consum de energie!
Alege sa comanzi acum elemente decorative de exterior din cel mai diversificat magazin online, unde ai disponibila o oferta generoasa de produse fosforescente la preturi avantajoase.

Sus