unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs fosforescent
Gramaj
Filter

Nisip si Pietre Decorative Fosforescente

Un decor inedit poate face mult mai placut timpul petrecut in aer liber! Alege acum o forma speciala de decor pentru amenajarea gradinii, amenajarea baii si amenajarea curtii utilizand pietre ornamentale fosforescente. Serile lungi de vara alaturi de prieteni pot avea acum o atmosfera aparte daca alegi sa le petreci pe terasa intesata cu pietricele decorative luminescente, acestea generand un efect luminos special.
Da viata celor mai indraznete idei de decor si imbina alaturi de pietris si nisip decorativ fosforescent pentru un efect glow special plin de creativitate care intra in actiune imediat dupa lasarea intunericului. Fii eco si tredy amenajand terasa si gradina cu elemente decorative fosforescente! Bucura-te de o lumina discreta si un efect special pe tot parcursul noptii, obtinand un decor feeric, iluminat fara consum de energie!
Alege sa comanzi acum elemente decorative de exterior din cel mai diversificat magazin online, unde ai disponibila o oferta generoasa de produse fosforescente la preturi avantajoase.

Serile de vara le petrecem afara, pe terasa casei noatre, in gradina cu flori admirand peisajul inconjurator. Ne place mult sa stam afara atunci cand ne place ambianta, iar in acest sens, in decorul curtii noastre putem folosi nisip si pietre fosforescente prin care sa luminam aleile, sa scoate in evidenta anumite zone de interes sau pur si simplu sa le includem in decorul mare pentru un plus de wow. 

Folosim pietricele glow in the dark in decorarea exteriorului, insa astfel de decoratiuni pot fi incluse chiar si in incaperile exterioare precum intr-un aranjament frumos floral in care putem adauga si cateva pietre fosforescente pentru un efect special.

Daca esti in cautare de produse care sa te ajute sa creezi ceva deosebit in curtea ta, iti propunem acest nisip si pietre decorative pentru a lumina aleile sau a scoate in evidenta rondurile de flori frumoase si colorate.

Glowmania.ro iti propune o gama variata de astfel de produse, in culori diverse, de diferite forme si marimi astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru viziunea ta. 

Lumineaza-ti astfel curtea cu cele mai inedite decoratiuni!

Sus