unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Fir El Wire / Banda Led

Venim cu ajutorul dumneavoastra cu diferite accesorii pentru decoratiuni interioare si exterioare. Firul electroluminiscent neon flexibil il puteti gasi la noi in diferite culori si dimensiuni, astfel incat sa il puteti utiliza pentru tuning auto, mesaje publicitare, decorarea imbracamintei sau ca si instalatie colorata pentru Craciun.

Daca doriti sa folositi firul ca si lumina ambientala pentru masina, va putem oferi diferite invertoare  cu 1 sau mai multe iesiri, care pot functiona atat prin alimentare la baterii cat si prin alimentarea la reteaua electrica. Pentru a va face remarcabil in trafic, va putem oferi egalizatoare auto, care sunt usor de montat pe parbrizul din spate sau pe fereastra laterala a masinii, dar si banda LED care este potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior.

Pentru perioada sarbatorilor, furtunul luminos  disponibil intr-o varietate de culori este exact ceea ce aveti nevoie pentru ca locuinta si curtea dumneavoastra sa prinda culoare si sa lumineze intens in intuneric, astfel incat sa creeze o atmosfera aparte. 

Acest fir electroluminescent El Wire este un fir de cupru acoperit cu un material fosforescent si mai apoi invelit cu doua fire de transmisie minuscule, toate acestea fiind sigilate intr-o carcasa rezistenta la apa, adica are si avantajul de a fi waterproof! Firul El Wire arata foarte asemanator cu neonul atunci cand ese alimentat la o sursa de energie, insa nu este chiar atat de luminos. 

Daca este pastrat in interior sau cu o expunere limitata la o sursa naturala sau artificiala de lumina, durata de viata al unui astfel de fir El Wire poate dura pana la cinci ani. Mentinerea constanta a firelor El Wire in aer liber sau in lumina directa a soarelui va reduce durata de viata semnificativ, putand fi finctionale, cu indulgenta, intre 12 si 18 luni.

Sus