unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Pentru
Tema
Filter

Bratari, betisoare si accesorii luminoase

Cu betisoarele luminoase reusiti sa va impresionati toti prietenii si sa creati cel mai spectaculos decor pentru petrecerea dumneavoastra! Pentru efecte uimitoare va recomandam sa utilizati cat mai multe betisoare luminoase, fluorescente si paie luminoase. Imaginati-va doar ce incantati vor fi toti invitatii cand le veti oferi bijuterii luminoase din betisoare fluorescente si paie luminoase colorate! Garantat, veti organiza cele mai reusite si stralucitoare petreceri! Aceste betisoare luminoase sunt cele mai originale accesorii pentru petreceri vii si colorate, iar noi va oferim posibilitatea de a comanda si de a beneficia de oferte online si preturi foarte bune, de oriunde v-ati afla! Pe langa betisoare fosforescente din care puteti confectiona bratari fluorescente si cordelute glow, pe site-ul nostru gasiti si cercei luminosi pentru petreceri sau mingi colorate luminoase. Decorati toate paharele cu paie luminoase multicolore si veti obtine nu doar bautori, ci si experiente unice! Betisoarele Glow Sticks colorate lumineaza pana la 8 - 12 ore. Nu au baterii, becuri, flacari, scantei, caldura sau fum doar lumina.
Sunt sigure si nu au nevoie de sursa externa de energie Comandati acum online pentru cele mai reusite petreceri cu efecte colorate glow!

Betisoarele luminoase glow stick au un principiu de functionare simplu, chimia lor de baza implica reactia unui ester de oxalat cu peroxid de hidrogen.

Sunt confectionate din tuburi de plastic in care pluteste ester de oxalat, iar in interior au un flacon de sticla cu peroxid de hidrogen. In momentul in care betisorul luminos este indoit, flaconul din interior se sparge si permite interactionarea celor 2 lichide. Aceasta reactie chimica poarta numele de chemoluminescenta si asigura iluminarea glow stick-ului.

Bagheta foam stick este un accesoriu excelent pentru petreceri si evenimente corporate. Aceste baghete cu LED sunt versatile, te ajuta sa obti un efect luminos wow in cadrul fiecarui party organizat si pot fi refolosite ori de cate ori ai nevoie deoarece functioneaza cu ajutorul bateriilor.

Sus