unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Iluminat

Mai mult decat o simpla utilitate, iluminatul ne influenteaza starea de bine. Astfel, cu cat ai mai mult control asupra luminii din fiecare camera, cu atat mai bine. Din cateva surse de lumina, adaptezi atmosfera oricarui spatiu la momentul zilei si la ce anume ti-ai propus sa faci.

Indiferent de tipul articol de iluminat de care ai nevoie (articole de iluminat interior precum indicatoare LED sau semne si indicatoare luminoase , articole de iluminat exterior precum proiectoare laser, felinare cu LED, ghirlande , lampi solare, proiectoare LEDbecuri decorative cu LED ) sau de cerintele tale in materie de stil si de functionalitate, gama noastra iti va raspunde tuturor nevoilor.

Produsele noastre se adreseaza unui public larg, cu dorinte diverse in materie de stil, design si functionalitate. Indiferent de cerintele tale si de spatiul pentru care le achizitionezi vei avea parte cele mai interesante si inedite articole de iluminat interior si exterior.

In gama articolelor noastre de iluminat mai puteti gasi lumanari LED electrice, lampi de sarelampi cu sclipici, lampi de citit cu LED, lampi de veghe, veioze si proiectoare, fir el wireaccesorii LED pentru baie, dar si alte accesorii precum zgarzi si lese iluminate sau intrerupatoare smart

Pentru perioada Craciunului puteti opta intre instalatii de Craciun tip figurine sau proiectoare laser de exterior. 

Comandati repede si simplu articole de iluminat la cele mai bune preturi din online.

Iluminatul are efecte biologice si fizice care pot afecta sanatatea si bunastarea oamenilor. Din punct de vedere biologic, un design bun de iluminat poate ajuta la stabilizarea ritmului circadiac, ajutand totodata la imbunatatirea starii generale de spirit si contribuind la un somn mai bun al noptilor. Mai mutl decat atat, iluminatul este utilizat pentru siguranta, atentionare, indicatii informationale etc. 

Iluminatul ambiental sau general este necesar in fiecare incapere din locuinta noastra si chiar si pentru exterior.  Sursele ambientale de iluminat sunt in mod obisnuit aplasate pe tavan, insa nu este o regula generala, deoarece in unele incaperi putem aplasa surse de iluminat pe pereti. Iar legat de cel mai potrivit tip de iluminat pentru casa, oamenii tind sa se simta cel mai confortabil cand incaperile sunt iluminate cu becuri care masoara în jur de 2700K, adica becuri cu lumina calda, oferind astfel o stare ambientala relaxanta. 

Sus