unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Iluminat

Iluminat – Totul pentru ambianta perfecta!

Mai mult decat o simpla utilitate, aspectul de iluminat ne influenteaza starea de bine, poate crea o ambianta ideala in locuinta personala, la locul de munca sau oriunde ne putem pune amprenta personala in acest scop! Astfel, cu cat aveti mai mult control asupra luminii din fiecare incapere, cu atat mai bine si mai potrivit nevoilor dumneavoastra! Cu cateva corpuri de iluminat, adaptati usor atmosfera fiecarei incaperi, in orice moment al zilei si pentru orice activitate pe care doriti sa o intreprindeti, sa va relaxati, sa lucrati, sa vizionati un film sau sa va odihniti

Indiferent de tipul de corp de iluminat de care aveti nevoie, pentru interior sau pentru exterior si indiferent de cerintele dumneavoastra in materie de stil si de functionalitate, gama noastra va raspunde tuturor nevoilor. Asadar, din catalogul magazinului nostru online puteti achizitiona: becuri decorative cu LED, lampi LED, veioze si lustre, lampi de sare, lumanari LED – lumanari electrice, sau chiar si panouri decorative luminoase cu LED.

Mai mult decat atat, gama noastra de articole de iluminat cuprinde si alte produse interesante si utile precum: lampi cu lava si sclipici/glitter, lampi de veghe si proiectoare, benzi LED, felinare LED- incarcare solara, ghirlande luminoase exterior si interior sau chiar si placute semne luminoase de avertizare si informare.

Pentru perioada minunata a Craciunului, de la Glowmania.ro puteti opta pentru produse de iluminat asemenea acestor instalatii de Craciun – luminite si figurine si proiectoare laser de exterior: proiectoare de Craciun .

Produsele noastre se adreseaza unui public larg, cu dorinte diverse in materie de stil, design si functionalitate. Indiferent de cerintele dumneavoastra si de spatiul pentru care le achizitionati, veti avea parte cele mai interesante si inedite articole de iluminat atat pentru interior, cat si exterior.

Comandati repede si simplu articole de iluminat la cele mai bune preturi din online!

Iluminatul are efecte biologice si fizice care pot afecta sanatatea si bunastarea oamenilor. Din punct de vedere biologic, un design bun de iluminat poate ajuta la stabilizarea ritmului circadiac, ajutand totodata la imbunatatirea starii generale de spirit si contribuind la un somn mai bun al noptilor. Mai mutl decat atat, iluminatul este utilizat pentru siguranta, atentionare, indicatii informationale etc. 

Iluminatul ambiental sau general este necesar in fiecare incapere din locuinta noastra si chiar si pentru exterior.  Sursele ambientale de iluminat sunt in mod obisnuit aplasate pe tavan, insa nu este o regula generala, deoarece in unele incaperi putem aplasa surse de iluminat pe pereti. Iar legat de cel mai potrivit tip de iluminat pentru casa, oamenii tind sa se simta cel mai confortabil cand incaperile sunt iluminate cu becuri care masoara în jur de 2700K, adica becuri cu lumina calda, oferind astfel o stare ambientala relaxanta. 

Sus