unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs ciclism
Tip montare
Culoare
Filter

Genti si Borsete Bicicleta

Genti si borsete bicicleta – Accesoriile de care aveti nevoie!

O geanta de bicicleta sau o borseta de bicicleta poate fi utila la orice deplasare, iar un biciclist pasionat de aventuri pe doua roti va avea intotdeauna accesorii pe masura si va fi echipat cu tot ce are nevoie pentru deplasarile lui! Asadar, daca sunteti in cautare de genti bicicleta sau borsete bicicleta, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu oferte de pret la aceste accesorii de depozitare in timpul deplasarilor cu bicicleta.

Din aceasta categorie puteti alege geanta portbagaj, borseta cadru, borseta bicicleta cu husa pentru telefon, geanta dubla pentru bicicleta cu mai multe buzunare si multe alte tipuri de genti pentru bicicleta. Acestea dispun de o compartimentare cat mai eficienta special creata pentru transportarea accesoriilor dumneavoastra, avand de asemenea avantajul de a fi si impermeabile.

Va propunem modele diverse de genti si borsete cu montare usoara cu centura sau benzi cu scai, in partea din fata sau din spate a bicicletei, optiuni multiple din care puteti alege gentile potrivite nevoilor dumneavoastra.

Utilitatea acestor genti de bicicleta este evidenta si in interiorul lor puteti depozita lucrurile si obiectele de care aveti nevoie atunci cand va deplasati cu bicicleta, fie pe distante lungi cu popasuri, fie pe distante scurte, recreative.

Alegeti cu incredere magazinul nostru pentru a va achizitiona geanta sau borseta ideala pentru deplasarile dumneavoastra pe doua roti, si tot de aici puteti alege si cosuri pentru bicicleta! Pe langa pretul avantajos si disponibilitatea online nonstop, va oferim si livrare rapida la adresa dumneavoastra!

O astfel de alegere trebuie facuta in functie de nevoile noastr si anume:  daca suntem pasionati de ciclism pe distante lungi, o geanta de bicicleta spatioasa, montata pe portbagajul bicicletei poate transporta toate lucrurile de care aveti nevoie (schimb de haine, geaca impermeabila, apa, mancare, baterie externa, mini trusa de scule, minitrusa de prim ajutor etc.), iar pentru plimbarile zilnice, o borseta de bicicleta este ideala si ne va transporta in siguranta telefonul, actele si mini trusa de prim ajutor.  

Cele mai comune materiale pentru realizarea acestor genti si borsete de bicicleta sunt PVC, nailor, Poliester si chiar si TPU, de diferite grade de calitate. Exista de asemenea genti si borsete pentru ciclism din combinatii de materiale cu acoperiri speciale care le asigura impermeabilitatea, un aspect de o importanta majora deoarece o geanta sau o borseta de bicicleta impermeabila ne va proteja obiectele in cazul in care suntem surprinsi de vreme ploiasa in sesiunea noastra de pedalat. 

Sus