unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Tip ochelari
Iluminat
Culoare
Filter

Ochelari Disco LED

Confera o nota inedita la orice petrecere participi folosind ochelari fosforescenti! Bucura-te de efectul fosforescent colorat al ochelarilor care expusi pentru cateva minute la lumina devin fosforescenti mai apoi in intuneric.

Aici gasesti ochelari LED pentru petreceri haiosi, tematici cum ar fi ochelari Elvis, ochelari Halba de bere, ochelari aviator, ochelari rock'n'roll, ochelari Shutter, ochelari petrecere colorati, ochelari disco, ochelari hippie, ochelari extraterestru, ochelari grila si multe alte modele.

Poti alege niste ochelari trazniti cu LED, perfecti pentru carnaval si club sau o pereche de ochelari numai buni pentru un festival de muzica cu leduri multicolore care “simt ritmul” muzicii. 

In oferta magazinului nostru online vei gasi cele mai cool modele de ochelari pentru petreceri ce vor atrage cu siguranta privirile si vor incanta datorita formelor si culorilor deosebite.

Capteaza privirile si asigura-te ca esti sufletul petrecerii folosind ochelari in diverse forme sau iluminati LED!

Pentru a obtine o pereche de ochelari luminosi, un accesoriu ideal pentru orice party in care tinuta este un extravaganta, aveti nevoie de un set format dintr-o rama de ochelari si 2 betisoare luminoase colorate.

Ramele pot fi utilizate de nenumarate ori prin simpla inlocuire a betisoarelor luminoase cu altele noi. Tot ce trebuie sa faceti pentru a confectiona ochelarii glow este de a aseza betisoarele luminoase in orificiile ramelor, sub forma lentitelor tip aviator.

In doar cateva clipe iti poti confectiona proprii ochelari luminosi tip aviator, schimband betisoarele luminoase in culoarea dorita la fiecare eveniment.

Ramele pentru confectionarea ochelarilor cu glow stickuri colorate pot si refolosite ori de cate ori iti doresti. Este nevoie sa inlocuiesti doar betisoarele luminoase cu altele noi si sa te bucuri de efectul luminos al acestor ochelari pentru intreaga seara.

Ochelarii luminescenti in forma aviator se activeaza doar in momentul in care betisoarele sunt introduse in rame si lumineaza aproximativ 8 ore dupa ce au fost activate.

Sus