unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Efect
Suprafata aplicare
Lungime rola
Filter

Folie Fosforescenta si Banda Antiderapanta

Niciodata nu putem fi suficient de siguri in trafic. De aceea este recomandat ca autoturismele speciale, cu gabarit depasit care au nevoie de vizibilitate aparte in trafic, sa fie inscriptionate cu folii reflectorizante sau fluorescente, pentru a creste siguranta in trafic si a reduce riscul unor accidente. In oferta noastra veti regasi folie de vinil autoadeziva, folie auto fosforescenta, banda fosforecenta antiderapanta si hartie fosforescenta de transfer termic, toate numai bune pentru creea marcaje speciale pe timp de noapte sau pentru diferite decoratiuni. Folie auto fosforescenta autoadeziva este rezistenta la fluctuatii de temperatura si apa.

Aceasta Folie auto fosforescenta autoadeziva are o durata de viata nelimitata si se poate utiliza atat in interior cat si in exterior. Din folia de vinil autoadeziv fotoluminiscent puteti confectiona insemne de aventizare (pericol de electrocutare, substante chimice periculoase, etc.), sau puteti face orice insemne pentru a marca anumite puncte (pe usi, pe intrerupatoarele de la lumina, pe scari si trepte, etc.). Puteti printa orice desene sau texte pe aceasta folie de vinil autoadeziva luminiscenta cu orice imprimanta laser sau inkjet cu cerneala solvent. Se poate aplica direct pe masini! Aceasta folie de vinil autoadeziva fotoluminiscenta este perfecta pentru reclame vizibile si pe intuneric!

Comanda acum pentru a beneficia de cele mai bune preturi din online pentru banda adeziva si hartie fosforescenta.

Folia fosforescenta o putem utiliza pentru un plus de siguranta in trafic sau pentru a scoate in evidenta anumite obiecte sau locuri. 

O astfel de folie fosforescenta se poate utiliza atat in interior cat si in exterior si are o durata de viata nelimitata.

Este un produs special pentru a marca anumite locuri periculoase, pentru a insemna anumite puncte-cheie din cladiri sau locuinte si pentru a reduce riscul de accidente in trafic pe timp de noapte.

Daca esti in cautare de folie fosforescenta pentru un plus de siguranta in trafic, in locuinta ta sau la locul de munca, magazinul online www.glowmania.ro vine in intampinarea ta cu oferte de pret incepand de la 5 RON.

Profita acum de oferta de pret de la Glowmania.ro, alege o folie fosforescenta potrivita nevoilor tale. 

Evidentiaza obiectele si locurile importante sau periculoase de acasa sau de la job si sporeste siguranta in cel mai simplu mod. 

Sus