unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs machiaj
Filter

Pensule de machiaj si truse

Pensule de machiaj si truse – Accesorii de machiaj

Cum alegiti setul de pensule pentru machiaj?

Pentru a obtine rezulatatele dorite in materie de machiaj, aveti nevoie de cosmetice de calitate si evident de pensule machiaj. Pensulele pentru machiaj sunt o investitie inteligenta pentru orice makeup artist sau pasionat, iar din trusa de machiaj nu trebuie sa lipseasca urmatoarele: pensula de fond de ten, de buze, de fard de ochi, de contur si pensulele cu burete, insa lista poate continua. Aceste pensule de machiaj sunt de marimi si forme diferite, puful acestora poate fi confectionat atat din par natural cat si sintetic, iar duritatea acestuia fiind exact cum trebuie pentru o aplicare de precizie a fardului.

Cum se utilizeaza pensulele pentru machiaj?

Pensulele va permit aplicarea produselor de machiaj cu o mai mare precizie, iar cele mai utilizate pensule pentru machiajul zilnic sunt urmatoarele: pensula pentru fond de ten, pensula pentru pudra, pensula pentru corector si ruj, pensula pentru blush, pensula multifunctionala (kabuki), pensula pentru fard de ochi, pensula pentru blending, pensula pentru sprancene si eyeliner, pensula evantai etc.

Asadar, e foarte simplu sa alcatuiti un set de pensule potrivit nevoilor dumneavoastra, deoarece puteti opta inca de la inceput pentru truse pensule machiaj, seturi complete alcatuite din toate pensulele de care aveti nevoie.

Cum alegeti trusa de machiaj?

Orice femeie isi doreste sa aiba propria trusa machiaj profesionala, care sa o ajute sa isi puna in evidenta trasaturile si personalitatea, iar cea mai buna strategie in acest sens este sa va concentrati asupra calitatii, atat pentru produsele de make-up cat si pentru pensule.

Ca si prim pas, trebuie sa va decideti asupra complexitatii respectivei truse de machiaj, deoarece diferenta dintre paletele semi-profesionale si cele profesionale o reprezinta numarul de nuante ale produselor cosmetice din interior. Paletele de make-up reprezinta o alternativa minunata care inglobeaza o gramada de culori unice, nuante care sunt proiectate sa lucreze impreuna.

Atunci cand va doriti un machiaj de durata si de efect, trebuie sa stiti ca aceste palete de machiaj sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru realizarea machiajului perfect!In procesul de realizarea al machiajului, avem nevoie evident de produsele cosmetice, insa pensulele de machiaj sunt indispensabile, iar in acest sens iti prezentam 8 dintre cele mai importante pensule pentru aplicarea machiajului:

  • Pensula pentru aplicarea fondului de ten
  • Pensula Kabuki.
  • Pensula de pudra
  • Pensula pentru aplicarea blush-ului
  • Pensula plata pentru fardul de pleoape
  • Pensula pufoasa, de blending
  • Pensula Shader
  • Pensula pentru eyeliner (in unghi)

Fie ca alegi sa le achizitionezi separat sau optezi pentru un set de pensule profesionale pentru make-up, acestea te vor ajuta sa efectuezi un machiaj frumos si rezistent. 

Pentru a verifica calitatea pensulelor de machiar putem realiza un tes simplu, dar de mare efect: Luam pensula si o atingem si miscam usor de piele. Perii pensulei trebuie sa fie moi, sa nu ii simtim aspri sau sa ne zgarie, iar pentru a teste rezistenta acestora, trecem pensula pe mana aplican putina presiune. Daca observam ca perii raman intacti, inseamna ca este de calitate, insa daca in timpul frecarii acestia cad, raspunsul este evident si perie nu merita achizitionata. Pentru a face o achizitie inteligenta in acest sens, un set de pensule profesionale de make-up este fara indoiala cea mai buna si mai calitativa alegere. 

Sus