Shopping relaxat in rate fara dobanda

Alege produsele de care ai nevoie pentru casa sau birou si bucura-te de o economie reala de timp si bani. Pune in cos ce iti doresti si opteaza sa achiti comanda cu cardul de credit ale bancilor partenere si te poti bucura de plata in rate egale, fara dobanda.

Astfel poti achita rapid comanda, fara a mai fi necesara plata ramburs la livrarea coletului si in acelasi timp poti utiliza produsele dorite de a doua zi, cand vor fi livrare, indiferent daca ai sau nu in cont suma necesara. Prin plata cu cardul de credit, cu optiunea de rate fara dobanda, incepi sa utilizezi produsele dorite imediat dupa livrarea comenzii iar plata pentru valoarea comenzii o vei face in transe lunare egale.

Profita imediat de produsele preferate si alege sa le platesti relaxat, in rate fara dobanda, daca ai deja un card de credit la una din bancile partenere enumerate mai jos. Daca nu ai in portofoliu un astfel de card iti poti face unul rapid, adresandu-te bancii preferate, pentru a beneficia din plin de facilitatea ratelor fara dobanda.

Bancile partenere sunt:

Alpha Bank – optiune 2-12 rate fara dobanda;

BRD Finance - optiune 1, 3, 4, 5, 6rate fara dobanda;

Banca Transilvania - optiune 2, 3 ,4 rate fara dobanda;

First Bank - optiune 2-9 rate fara dobanda.

Articole asemanatoare