unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Utilizat pentru
Filter

Oglinzi retrovizoare

Oglinda bicicleta - un plus de siguranta pentru orice ciclist!

O oglinda retrovizoare bicicleta sau un set de oglinzi retrovizoare reprezinte accesoriile ideale pentru un plus de siguranta in sesiunile dumneavoastra de pedalat!

Montate pe ghidonul bicicletei, acestea va permit sa priviti in spatele dumneavoastra si sa urmariti traficul, vehiculele sau alti biciclisti care se apropie fara a fi nevoie sa va intoarceti capul si sa priviti in spate! Funcționează la fel ca o oglindă retrovizoare a unei mașini. Oglinzile pentru biciclete sunt disponibile într-o serie de modele diferite. Astfel, indepartand nevoie de a privi peste umar pentru a vedea ce vine din spate, o oglinda va permite, in schimb, sa ramaneti cu privirea inainte si va poate ajuta sa va simtiti mai in siguranta in timpul calatoriilor cu bicicleta!

Oglinzile pentru biciclete nu sunt accesorii voluminoase si nici inestetice, de fapt sunt destul de mici, cu un aspect clasic, elegant, fiind de altfel insesizabile ca si greutate pe bicicleta, avand de asemenea si un sistem facil de montare pe ghidonul bicicletei, cu clema sau kit de montare cu suruburi si rotire de 360 de grade!

Acestea functioneaza asemenea oglinzilor retrovizoare de la masini si sunt la momentul actual disponibile intr-o serie de modele diverse, in functie de preferintele fiecaruia, iar daca sunteti in cautare de astfel de accesorii bicicleta, magazinul online Glowmania.ro va sta la dispozitie pentru a gasi exact ceea ce cautati!

Sus