Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Filter

Vezi toate produsele marca Twinkly

Brandul de iluminat inteligent Twinkly a fost creat de catre Ledworks, o companie italiana de top fondata in anul 2016. 

Cu ajutorul unei echipe multidisciplinare formata din specialisti in software, firmware si hardware, compania Ledworks dezvolta si comercializeaza produse conectate gata pentru Internet.

Produsul lor emblematic este Twinkly: este un lant de lumini de Craciun multicolor cu Wi-Fi integrat, controlabil de smartphone si construit pe o tehnologie inovatoare: fiecare LED folosit contine trei leduri rgb de noua generatie, iar designul sau face sirul mult mai luminos decat cele traditionale, oferind pana la 16,8 milioane de culori.

Compania Ledworks detine o tehnologie de viziune computerizata cu licenta care  face ca si camera dispozitivului si recunoasca pozitia specifica a fiecarui LED, oferind astfel utilizatorului posibilitatea de a le controla pe toate, potential, unul cate unul, si de a desena animatiile de pe smartphone sau tableta.

Cel mai avansat sistem de iluminat tehnologizat, Twinkly reprezinta noua generatie de lumini LED care sunt conectate si controlate in totalitate prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Tehnologia Twinkly este conceputa pentru a crea un peisaj magic, atat in mediul interior cat si in cel exterior.

Mult mai mult decât niste simple lumini, tehnologia Twinkly este de fapt cea mai recentă inovație în ceea ce privește LED-urile adresabile: datorită sistemului exclusiv de cartografiere prin aplicație, software-ul  sistemului de iluminat este capabil să recunoască automat locația fiecărui LED in parte si capacitatea de a-l controla INDIVIDUAL cu o precizie extraordinara, facand astfel luminile LED Twinkly sa fie perfecte pentru orice incapere, moment sau preferinta. Luminile inteligente Twinkly se adapteaza oricarui tip de situație si vei gasi produsul perfect pentru casa ta si pentru orice eveniment.

Sistemul de iluminat Twinkly functioneaza prin aplicatia proprie din App sau Google PlayStore, iar pasii de initiere sunt foarte simplii:

•    Se acceseaza contul Twinkly

•    Se conecteaza dispozitivul Twinkly la reteata proprie Wi-Fi

•    Gestionarea si personalizarea luminilor incepe de indata ce dispozitivul este conectat

Cu instalatia Twinkly poti oferi familiei, invitatilor sau clientilor tai experiente magice prin jocuri de lumini uimitoare si chiar si spectacole de lumini perfect sincronizate cu ritmul muzicii prin dispozitivul special Twinkly Music Dongle. Acest dispozitiv este de asemena configurat in aplicatia Twinkly si datorita algoritmilor de ultima generatie pentru a decoda sursa audio in timp real, creaza o experienta audiovizuala optimizata pentru a functiona in sincron perfect cu instalatia.

Tehnolofia instalatiei smart Twinkly cu LED-uri iti permite:

Personalizarea fiecarui led in parte!

Prestabilirea efectelor luminoase preferate!

Crearea celui mai impreionant decor de Craciun!

Crearea unui peisaj de poveste indiferent de locatie!                             

Sincronizarea perfecta a luminilor cu sunetul muzicii amnbientale!                                        

Glowmania.ro este un magazin online certificat  in comercializarea produselor tip instalatie smart Twinkly cu LED!

 

Sus