unknown

Filtreaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Accesorii Bicicleta

Pentru pasionatii de ciclism siguranta este un aspect primordial care necesita o serie de accesorii  bicicleta menite sa faca deplasarea cat mai confortabila si mai vizibila indiferent de conditiile meteo. Astfel va punem la dispozitie oferte variate pentru biciclete precum: genti si borsetekilometraje, o multitudine de articole reflectorizanteclaxoane si soneriicricurihuse si suporturi pentru bicicletacabluri antifurtcosuri depozitarepompe si lumini pentru bicicleta.

Cele mai avantajoase oferte le ai acum disponibile si mereu la indemana intr-un magazin online cu cele mai ieftine preturi de pe piata.

DE CE ACCESORII PENTRU BICICLETA AM NEVOIE PENTRU SIGURANTA MEA?

Un Kit minim de siguranta care nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand pleci la drum cu bicicleta este compus din vesta reflectorizanta care iti asigura vizibilitatea de la distanta mare, mai ales pe timp de noapte iar pentru a-ti spori siguranta poti sa achizitionezi chiar si separat benzi reflectorizante pentru bicicleta.
Luminile de semnalizare sunt alt element necesar in kitul de siguranta iar aici poti opta pentru varianta clasica de ochi de pisica ce se ataseaza pe spitele rotii sau poti alege un ventil luminos care genereaza efecte de iluminare ce sporesc vizibilitatea si aduc si o nota inedita bicicletei.
 
LUMINI PENTRU BICICLETA DE CARE NU TE POTI LIPSI: FARUL SI STOPUL

In seria luminilor de Bicicleta un “must have” e reprezentat de farul si stopul acesteia. Alege un far LED care iti confera un confort in orientarea pe timp de noapte intrucat are o lumina mai puternica si implicit o raza cu vizibilitate mai extinsa pentru a evita posibilele pericole.
Stopul este la fel de important pentru siguranta deplasarii nocturne cu bicicleta iar avansul tehnologiei acum iti permite sa alegi stopuri bicicleta iluminate LED dar si cu alte functii implicite, cum ar fi proiectia laser a unui culoar de siguranta pentru a putea aprecia corect ceilalti participant la trafic zona in care te deplasezi.

IMPORTANTA CLAXONULUI PENTRU BICICLETA

Claxonul este un accesoriu pentru bicicleta care nu trebuie neglijat avand un rol sporit in siguranta ta. Un pericol imediat aparut instant in trafic poate fi la fel de rapid evitat daca il semnalizezi si auditive, acest semnal fiind foarte util acolo unde pistele de biciclete traverseaza zone pietonale aglomerate sau atunci cand participantii la trafic sunt vizati de momente scurte de neatentie care pot genera accidente.
Alege acum un claxon cu un design adaptat bicicletei tale, insa asigura-te ca are putere si produce un zgomot strident care se face auzit si in cele mai dificile conditii de trafic!


ALTE ACCESORII UTILE PENTRU BICICLISTII IMPATIMITI

Daca vrei sa iesi in evidenta si sa iti surprinzi prietenii cicclisti atunci alege sa iti decorezi in mod inedit bicicleta cu benzi reflectorizante in diferite culori sau folosind ornamente roti in forme deosebite ce confera efecte spectaculoase acrobatiilor excutate cu orice bicicleta.
Kiturile compuse din fir El Wire sunt o forma inedita de tuning pentru biciclete avand si un rol de semnalizare bicicleta in trafic. Inlocuieste acum clasicele lumini spite cu kitul de fir El Wire pentru roti, sau poti opta pentru varianta care decoreaza cadrul bicicletei si o sa ai parte de un tuning ieftin, cu efect maxim!
Bucura-te acum de accesorii speciale cu efecte inedite care transforma orice bicicleta intr-una ce executa numere de ciclism artistic fara a necesita o indemanare speciala! Intra pe site si prinde acum una din zecile de oferte disponibile.
Alege acum sa comanzi din cel mai diversificat magazin online lumini de noapte sau faruri bicicleta ieftine care te ajuta sa te deplasezi in siguranta deplina. Pentru o vizibilitate sporita poti comanda cu livrare rapida stop bicicleta iluminat LED cu proiectie culoar de siguranta, marcand astfel zona de deplasare pentru a te bucura din plin de plimbarile nocturne.

Sus