unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Utilizat pentru
Filter

Accesorii Bicicleta

Accesorii bicicleta – Pentru o experienta de pedalat deosebita!

Pentru pasionatii de ciclism, siguranta este un aspect primordial care necesita o serie de accesorii  bicicleta menite sa faca deplasarea cat mai confortabila si mai vizibila indiferent de conditiile meteo. Astfel, va punem la dispozitie oferte variate la accesorii pentru biciclete precum: genti si borsete, kilometraje, o multitudine de  articole reflectorizante, claxoane si sonerii, cricuri, huse si suporturi pentru bicicleta, cabluri antifurt, cosuri depozitare, pompe si lumini pentru bicicleta.

De ce accesorii pentru bicicleta am nevoie pentru siguranta in trafic?

Un Kit minim de siguranta care nu trebuie sa va lipseasca atunci cand plecati la drum cu bicicleta este compus din vesta reflectorizanta care va asigura vizibilitatea de la distanta mare, mai ales pe timp de noapte, iar pentru a va spori siguranta puteti sa achizitionati chiar si separat benzi reflectorizante pentru bicicleta.

Luminile de semnalizare sunt alt element necesar in kitul de siguranta, iar aici puteti opta pentru varianta clasica de ochi de pisica ce se ataseaza pe spitele rotii sau puteti alege un ventil luminos care genereaza efecte de iluminare ce sporesc vizibilitatea si aduc si o nota inedita bicicletei.

Lumini esentiale la bicicleta

In seria luminilor de Bicicleta un “must have” e reprezentat de farul si stopul acesteia. Alegeti un far LED care va ajuta in orientarea pe timp de noapte intrucat are o lumina mai puternica si implicit o raza cu vizibilitate mai extinsa pentru a evita posibilele pericole.

Stopul este la fel de important pentru siguranta deplasarii nocturne cu bicicleta, iar avansul tehnologiei acum va permite sa alegeti stopuri bicicleta iluminate LED dar si cu alte functii implicite, cum ar fi proiectia laser a unui culoar de siguranta pentru a putea aprecia corect ceilalti participant la trafic zona in care va deplasati.

Importanta claxonului pentru bicicleta

Claxonul este un accesoriu pentru bicicleta care nu trebuie neglijat, avand astfel un rol sporit in siguranta dumneavoastra! Un pericol imediat aparut in trafic poate fi la fel de rapid evitat daca il semnalizati si auditiv, acest semnal fiind foarte util acolo unde pistele de biciclete traverseaza zone pietonale aglomerate sau atunci cand participantii la trafic sunt vizati de momente scurte de neatentie care pot genera accidente.

Alte accesorii pentru biciclistii impatimiti

Daca vrei sa iesi in evidenta, va propunem sa va decorati bicicleta cu benzi reflectorizante in diferite culori sau sa folositi ornamente pe roti in forme deosebite ce confera efecte spectaculoase acrobatiilor excutate cu orice bicicleta.

Kiturile compuse din fir El Wire sunt o forma inedita de tuning pentru biciclete, avand si un rol de semnalizare bicicleta in trafic.

Intrati pe site si profitati acum de zecile de oferte disponibile la o gama variata de accesorii de biciclete.

Cele mai avantajoase oferte le aveti acum disponibile si mereu la indemana intr-un magazin online cu cele mai ieftine preturi de pe piata.

Sus