unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs diagnoza
Utilizare
Marca auto
Filter

Testere Diagnoza Auto - Testere OBD II

Testerele auto au capacitatea de a diagnostica diferite afectiuni auto, asa incat sa fii mereu pregatit inainte de a porni la drum.
Dispozitivul este un adaptor mic care se introduce in conectorul OBD al vehiculului.
Conectandu-se la sistemul auto, va putea detecta si interpreta eventualele probleme ale masinii si propune solutii pentru acestea.

Exista dispozitive de diagnoza auto universale, precum cititoarele de coduri, dar si interfete de testare electronice si tester pentru acumulator auto, analizarea gazelor, pentru forta de franare, alternator, manometre pentru presiunea din pneuri, testere de lichid de frana, de injectie de carburant, etc.
Testerul diagnosticheaza codurile problema, atat cele survenite pe parcursul utilizarii masinii, cat si cele din fabricatie si iti permite sa le stergi. Acestea din urma lucreaza individual de sistemul OBDII, fiind conectate direct la componenta auto pe care o testezi.

Dispozitivele pot fi livrate impreuna cu un CD pe care sunt stocate codurile de diagnosticare, impreuna cu semnificatia acestora, la care se adauga atat o serie de definitii generice, valabile in cazul componentelor generale, dar si unele specifice producatorului, care se intalnesc doar la vehiculul in cauza.
Testerul auto este una dintre achizitiile cele mai inspirate pe care le poate face un sofer.
Comanda acum pentru a beneficia de cele mai bune preturi din online pentru testere diagnoza auto!

De ce e important sa realizam o diagnoza auto periodic?

Sa zicem ca ati vazut o eroare pe tabloul de bord dar nu doriti sa platiti sute de lei pentru a afla de ce .Un tester va poate ajuta sa depistati cauza defectiunii si sa preveniti reparatii costisitoare.
Instalati un tester auto OBD 2 si faceti o diagnoza auto pe telefonul mobil sau direct pe ecranul acestuia (depinde de model )si rezolvati problema economisind timp si bani Interfetele diagnoza auto sunt simplu de utilizat, nu necesita baterii, se alimenteaza direct la conectorul de date OBD 2 de sub bordul masinii.

Ce este un tester de diagnoza auto OBD II (sau OBD2)?

Un tester de diagnoza auto este un dispozitiv care se conecteaza la interfata OBD (majoritatea marcilor auto fabricate in ultimii 20 ani sunt echipate cu un port de diagnosticare OBD2) si preia informatiile cu privire la erorile de bord sau erori despre care nu stiati ale autoturismului dvs.
Aceste erori se pot sterge cu interfete de diagnoza auto profesionale sau semiprofesionale (wireless, bluetooth cu aplicatie pe android) , simplu de conectat pe telefon , tableta sau direct de pe ecranul de tester auto.


Care sunt functiile de baza ale unui tester de diagnoza auto profesional?

Un Tester de diagnoza OBD dispune de functii de : verificare senzorii motorului si comunica erorile ,oprire a indicatorului de defectiune, reseteaza erori false, contorizeaza combustibilul, controlul emisiilor, diagnostic sasiul inclusiv ABS, diagnostic al motorului /transmisiei /cutiei de viteze.
Un tester auto profesional detecteaza, citeste si sterge codurile de eroare la majoritatea masinilor.

Un tester de diagnoza auto profesional va poate feri de vizita costisitoare la un atelier de reparatii auto prin functiile de citire si stergere a erorilor provenite de la motor sau instalatia electrica a masinii .
Desigur , in functie de specificatiile acestora un tester OBD poate sa fie mai ieftin sau mai scump.


Cum alegem testerul auto potrivit?

Testerul auto poate fi de nivel de utilizare acasa pentru citire erori si diagnoza cu conexiune bluetooth , android sau wireless sau de tipul all in one cu ecran cu soft preinstalat. Se alege in functie de tipul de autoturism de marci auto , de vechimea autoturismului si de functiile acestuia .
Sunt OBD uri pentru acasa care scaneaza , citesc erori si tin o evidenta pe autoturismul propriu si OBD uri profesionale destinate utilizarii in service auto care citesc erorile si le sterg cu aplicatii avansate, si nenumarate functii pentru mai multe marci auto .Un tester pentru acasa cu conexiune bluetooth sau wireless de exemplu poate doar citi erorile pe masina insa un tester profesional poate citi, sterge si descoperi inclusiv erori ce provin de la emisiile masinii, kilometrii modificati, motor,cutia de viteze, etc.

Sus