unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Utilizat pentru
Filter

Capcane si aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor

Te deranjeaza prezenta in mod repetat in casa a rozatoarelor, gandacilor, furnicilor si a altor daunatori? 
Indeparteaza-le fara insecticide si fara substante toxice utilizand capcane si aparate anti insecte si antirozatoare rozatoare cu ultrasunete, acestea avand un puternic efect repelent.

Nu mai este acum nevoie sa depui efort pentru prinderea rozatoarelor intrucat aceste aparate ultrasunete au capacitatea de indepartare imediata a micilor daunatori afectandu-le sistemul nervos central si auditiv si implicit determinandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat.

Extrem de eficiente pentru tinerea la distanta a animalelor mici, aparatele cu ultrasunete au la baza emiterea unor unde cu efect repelent fiind o solutie comoda si care nu implica aspect neplacute.

Magazinul nostru online va ofera o gama variata de aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor precum: pasarile (prombei, grauri, ciori, vrabii, pescarusi, etc. ), rozatoarele (soareci, sobolani), insectele (muste, tantari, gandaci, furnici, pureci, capuse, paiejeni, molii, fluturi, etc.) si animale salbatice (cartite, jderi, vulpi, iepuri, etc.) din casa, curtea sau apartamentul dumneavoastra.

Pe langa aceste aparate cu ultrasunete oferta noastra mai contine si capcane pentru molii, capcane soareci, cursa sobolani, alarma impotriva animalelor salbatice, sperietoare pentru pasari si statie de intoxicare pentru rozatoare.

Aceste dispozitive pot fi livrate rapid direct la tine acasa daca alegi sa plasezi acum o comanda online si beneficiezi de cel mai scazut pret avand la dispozitie un magazin deschis 24 ore pe zi.

Sus