unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Utilizat pentru
Filter

Capcane si aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor

Capcane si aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor – Protectie garantata!

Va confruntati cu invazii de rozatoare si diverse insecte in locuinta dumneavoastra sau in alte spatii pe care le utilizati in mod frecvent? In acest sens, va propunem sa le indepartati eficient, fara insecticide si fara substante toxice, ci doar utilizand capcane si aparate ultrasunete daunatori cu efect puternic repelent, produse pe care le puteti achizitiona de la Glowmania.ro.

Acum nu mai este nevoie sa depuneti niciun efort pentru prinderea rozatoarelor, intrucat aceste aparate ultrasunete au capacitatea de indepartare imediata a micilor daunatori afectandu-le sistemul nervos central si auditiv si implicit determinandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat. Extrem de eficiente pentru tinerea la distanta a animalelor mici, aparatele cu ultrasunete au la baza emiterea unor unde cu efect repelent reprezentand asadar o solutie comoda si care nu implica aspecte neplacute sau daunatoare pentru oameni.

Magazinul nostru online va ofera o gama variata de aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor precum: pasarile (porumbei, grauri, ciori, vrabii, pescarusi, etc. ), rozatoarele (soareci, sobolani), insectele (muste, tantari, gandaci, furnici, pureci, capuse, paiejeni, molii, fluturi, etc.) si animale salbatice (cartite, jderi, vulpi, iepuri, etc.) din casa, curtea sau apartamentul dumneavoastra. Pe langa aceste aparate cu ultrasunete oferta noastra mai contine si capcane pentru molii, capcane soareci, cursa sobolani, alarma impotriva animalelor salbatice, sperietoare pentru pasari si statie de intoxicare pentru rozatoare.

Va asteptam sa alegeti din magazinul nostru online toate produsele de care aveti nevoie pentru a indeparta eficient problema daunatorilor din apartament, curte si gradina, garaj sau orice alt spatiu in care va confruntati cu invazii de rozatoare sau insecte!

Fie ca locuim la bloc sau ne bucuram de spatiul si de libertatea pe care ne-o ofera o proprietate cu spatiu verde, ne putem confrunta cu problema daunatorilor in ambele situatii. Insectele, tantarii sau chiar si micile rozatoare ne pot crea neplaceri si probleme si cautam mereu cele mai bune solutii pentru indepartarea si eliminarea acestora. 

In acest sens, aceste aparate impotriva daunatorilor reprezinta solutia cea mai sigura pentru a rezolva si stopa invazia daunatorilor. 

Aceste aparate impotriva daunatorilor au diferite principii de functionare si anume: cele clasice, sub forma de plasa, capcana, hartie adeziva sau sperietori, sau cele moderne, cu lumina UV, cu Led, cu ultrasunete si impulsuri electromagnetice (pentru indepartarea cartitelor). 

De retinut este faptul ca aceste aparate care lupta impotriva daunatorilor sunt recomandate si eficiente pentru a fi utilizate in spatii inchise, execeptie facand desigur sperietorile si aparatele pe care le montam in gradina sau curte pentru a tine deoparte rozatoarele si vietatile care strica gazonul sau curtea.

Daca te confrunti cu problema daunatorilor si metodele clasice nu au functionat sau au avut efect doar pe termen scurt, Glowmania,ro iti propune o gama variata de aparate impotriva daunatorilor pentru a rezolva permanent aceasta problema. Cu diverse principii de functionare, unele fiind utile pentru mai multe categorii de daunatori, pe cand altele altele sunt foarte eficiente pentru un anumit animal sau insecta, in magazinul nostru vei gasi exact ceea ce cauti!

Fie ca te confrunti cu tantari sau insecte, sau locuiesti la casa si ai probleme cu rozatoarele sau cu alte vietati care iti strica gradina, cu aceste aparate iti vor fi de un real ajutor in stoparea micilor invadatori. 

Alege de la Glowmania.ro cel mai bun aparat antidaunatori pentru a rezolva problema cu care te confrunti si bucura-te de nopti si zile linistite, de o casa curata si de o curte frumoasa sau o gradina  roditoare!

Sus