unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Produs
Utilizare in
Lungime
Filter

Benzi LED

Benzi LED – produse luminoase de la Glowmania.ro

Pe langa luminozitatea oferita de banda LED acum va puteti bucura si de un decor deosebit conturat intocmai cu cele mai indrazneze idei de decorare fie ca este vorba de un spatiu interior sau exterior. Banda decorativa poate fi o alternative economica la decorul de gradina oferindu-va efecte luminoase RGB discrete sau spectaculoase fiind disponibila in variante de banda leduri exterior si banda leduri interior.

Aceste benzi LED au o gama larga de utilizare, fiind foarte potrivite pentru a oferi un plus de culoare si lumina. Acestea sunt utilizate ca lumina ambientala atat pentru locuinta, restaurante, hoteluri cat si pentru masina. Daca doriti ca LED-urile sa lumineze doar atunci cand sunteti in incapere atunci puteti opta pentru o banda LED cu senzor de miscare, LED-urile luminand doar atunci cand vor sesiza miscare in raza lor de actiune.

In magazinul nostru online puteti gasi diverse tipuri de benzi led care lumineaza alb cald, alb rece, RGB sau chiar si banda LED multicolora, avand astfel posibilitatea de a alege ceea ce se muleaza cel mai bine pe necesitatile dumneavoastra. Mai mult decat atat, tot de aici puteti alege banda LED sau fir electroluminescent neon flexibil pentru tuning auto si astfel puteti transforma plimbarile nocturne cu masina intr-un adevarat spectacol de lumini de diverse culori.

Produsele comercializate de noi sunt prevazute cu gradul de protectie IP, adica gradul de protectie impotriva umiditatii si a prafului. Echipamentele care sunt prevazute cu un grad de protectie mai mare asigura o mentinere sigura si curata a componentelor interne pentru un timp indelungat, deci sunt mult mai fiabile si ne vor fi utile pentru o perioada mult mai indelungata de timp.

O banda de lumina cu LED-uri, cunoscuta de asemenea ca si banda LED sau banda de lumina, este o placa de circuit flexibila, populata de diode emitatoare de lumina. Astfel de benzi LED pot fi montate pe diverse suprafete si componente si de cele mai multe ori acestea sunt prevazute si cu suport adeziv pentru o prindere fix. 

Aceste benzi LED vin cu o serie de beneficii nobile printre care:

  • Sunt foarte usor de instalat
  • Sunt eficiente din punct de vedere energetic
  • Au o durata lunga de viata
  • Sunt versalite, flexibile si se regasesc intr-o varietate de culori
  • Prea putin probabil sa se supraincalzeasca
  • Sunt ideale pentru iluminare ambientala
  • Pot fi amplasate pentru sporirea sigurantei in locuri intunecate

Sus