Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Cum iti faci manichiura acasa, ca la salon - sfaturi utile

De : Ioana - Categorii : Inedite

O manichiura reusita este ca o carte de vizita pentru orice femeie care se respecta. Si aceasta, indiferent de conditiile in care esti nevoita sa ai grija de unghiile tale, cum ar fi situatia actuala, in care saloanele sunt inchise, iar tu trebuie sa gasesti alternative. A-ti face o manichiura impecabila, acasa, pare o provocare dificila. Noi, insa, iti venim in ajutor si iti aratam cum sa obtii un look potrivit, chiar din confortul locuintei tale, pastrand distanta sociala, foarte importanta pentru a te proteja pe tine si pe cei din jur.

 

Mai intai de toate, ai nevoie de produse de calitate, pentru ca ele se aplica usor, rapid si te vor ajuta sa obtii  unghii rezistente, modelate corect. Prin urmare, vezi  AICI toate ofertele noastre de PRODUSE PENTRU MANICHIURA si descopera, in cele ce urmeaza, secretele manichiurii cu gel, pentru ca unghiile tale sa arate irezistibil, chiar si atunci cand nu poti beneficia de serviciile profesioniste dintr-un salon.

Cum iti faci manichiura cu gel, acasa

 

 

Satisfactia unei manichiuri facute acasa si care arata ca la salon vine, pe de-o parte, din simplul fapt ca tu te-ai implicat in tot procesul ingrijirii unghiilor tale si, apoi, din faptul ca ai stiut ce si cum sa faci. Si pentru ca ne pasa de nevoile tale, mai ales in aceste timpuri apasatoare, iti aratam care sunt etapele pe care ar trebui sa le urmezi, ca sa ai rezultatele dorite.

Asigura-te ca ai la indemana tot ce iti trebuie

 

Durabilitate si un aspect natural al unghiilor: sunt efectele pe care le obtii odata ce stii cum sa-ti faci manichiura cu gel, acasa. Pentru a te bucura de aspectul deosebit al unghiilor tale de la sase pana la opt saptamani, ai la dispozitie doua variante: fie sa iei toate produsele de care ai nevoie, separat (lampa UV, ulei pentru cuticule, pile buffer, geluri primer, geluri top coat, tipsuri, geluri UV, betisoare pentru cuticule, clesti pentru unghii, pensule de diferite dimensiuni), fie sa optezi pentru un kit complet de manichiura, care iti ofera tot ce iti trebuie intr-un singur pachet si este mai avantajos si din punct de vedere financiar. Vezi categoria noastra de ▶️ KITURI PENTRU UNGHII CU GEL.

Etapa 1 - pregatirea unghiilor - algerea formei si curatarea

In aceasta prima etapa, alegi forma care-ti defineste stilul (patratos, rotund, migdala, ascutit, oval) si taie cu grija unghia, in functie de ceea ce iti doresti. Apoi, folosind bufferele, pilesti colturile, dar si suprafata unghiei, astfel incat sa indepartezi uleiurile naturale de pe ea si alte impuritati.

Etapa a 2-a - ingrijirea cuticulelor

Odata ce ai ales forma de baza pe care o va avea unghia, aplica un ulei pentru cuticule si indeparteaza-le usor de pe suprafata unghiilor (impinge-le, nu le taia). Curata urmele de ulei cu un disc din bumbac inmuiat in acetona. Degresarea unghiilor este importanta, pentru ca gelurile pe care le aplici ulterior sa poata adera corect.

Etapa a 3-a - aplicarea bazei

Pentru ca gelul UV sa se poata prinde de unghie, el are nevoie de o baza transparenta. Totodata, ea ajuta la protejarea unghiei. Ai grija sa aplici baza, in strat subtire, doar pe unghii. Las-o sa se usuce bine.

Etapa a 4-a - aplicarea gelului UV si folosirea lampii

 

AICI gasesti toate tipurile de GELURI UV PENTRU UNGHII de care ai nevoie. Alege nuanta pe care ti-o doresti si aplic-o pe unghii, in doua straturi foarte subtiri. Foloseste pensula de la baza unghiei spre varf. Dupa fiecare aplicare, pune mana sub lampa, pentru 2-3 minute. Astfel, gelul adera corect la unghie. La sfarsit, utilizeaza un top coat gel (pentru stralucire) si lasa-l sa se intareasca sub lampa UV. Vezi AICI toate ofertele noastre de LAMPI UV PENTRU UNGHII.

Etapa a 5-a - finisajul manichiurii cu gel

Daca vezi ca te-ai murdarit pe langa unghii, nu te ingrijora: inmoaie un disc din bumbac in alcool izopropilic si sterge-te cu grija.

Cum indepartezi gelurile UV

 

In momentul in care observi ca trebuie sa-ti improspatezi manichiura, indeparteaza gelul top coat, cu ajutorul unui buffer, pana ce luciul de pe unghii dispare. Apoi, inmoaie bucatele de vata in acetona, pune-le pe unghii (ai grija sa acopere toata suprafata acestora) si introdu-le in degetarele din kitul pentru manichiura sau in folie de aluminiu. Dupa 15 minute, scoate fiecare degetar, ca si cand ai indeparta dopul de la o sticla.

 

Daca raman urme, nu incerca sa le cureti fortat, ci reimpacheteaza-ti unghiile in vata cu acetona. Lasa inca 15 minute si tot asa, pana se curata complet. Aplica ulei pentru cuticule si maseaza pana intra in piele. Daca pe unghie simti asperitati, unge-o cu ulei si foloseste bufferul, dar fara sa insisti prea tare.

Sfaturi pentru o manichiura reusita

  

Ca sa te asiguri ca vei obtine o manichiura reusita, este bine sa tii cont de anumite recomandari ale specialistilor, cum sunt si cele de mai jos:

 

     foloseste produse de cea mai buna calitate - o manichiura perfecta incepe cu unghii sanatoase si curate; prin urmare, alege produse de cea mai buna calitate, pentru a-ti proteja mainile si a obtine rezultatele dorite, intr-un timp cat mai scurt;

     pilirea unghiilor - previne exfolierea si ruperea lor; utilizeaza pile care au mai multe fete abrazive; foloseste pila doar intr-o directie (nu inainte si inapoi), pornind de la margini spre centru;

     asigura-te ca unghiile sunt uniforme - indiferent ce forma alegi pentru unghiile tale, verifica lungimea lor, astfel incat sa fie toate la fel;

     nu taia cuticulele - hidrateaza-le si impinge-le usor; daca le tai, vor creste mai repede la loc si vor fi inestetice, acoperind tot mai mult din suprafata unghiei;

     foloseste o baza - aplicarea unei baze inainte de geluri nu ajuta doar la o mai buna aderenta a acestora, ci si la prevenirea subtierii si a ingalbenirii unghiei;

     aplica gelurile in straturi subtiri - daca vrei o manichiura de calitate si care sa te tina mult timp, este esential sa aplici gelurile UV in straturi subtiri; incepe cu centrul unghiei si continua cu lateralele;

     foloseste manusi de protectie - ori de cate ori utilizezi produse pentru curatarea si dezinfectarea casei, pune-ti manusi de protectie.

 

O manichiura reusita se potriveste, in primul rand, personalitatii tale si, apoi, iti creeaza o stare de bine. In contextul actual, nu ai cum sa mai mergi la salon, dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa ai grija de unghiile tale la fel de bine. Cu ajutorul unor produse de calitate si tinand cont de cateva reguli simple, cum sunt si cele de mai sus, poti da unghiilor tale un look impecabil, chiar la tine acasa.

 

Sursa foto: Shutterstock

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare