unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip lumina veghe
Tip senzor
Culoare lumina
Filter

Lampi de Veghe si Proiectoare

Lampi de Veghe si Proiectoare – Ambianta potrivita

Utilizam lumina de veghe pentru a crea un sentiment de siguranta in propria locuinta, insa lumina de veghe este cu adevarat indispensabila in camera copilasiilor, reprezentand astfel un mod simplu de iluminare al incaperilor, pentru ca micutii sa aiba un somn linistit si odihnitor. In acest sens, magazinul online Glowmania.ro va intampian cu oferte de pret la lampi de veghe ideale pentru crearea unui mediu calm si linistit in locuinta dumneavoastra.

Orice parinte isi doreste sa ii asigure copilasului sau toate conditiile de confort de care are nevoie, iar o lampa veghe este un produs extrem de util inca din primele zile de viata ale micutului. O astfel de lampa de veghe sau un proiector de camera il va ajuta pe copilas sa se linisteasca, sa adoarma mai usor si evident, sa aibe un somn odihnitor.

Mai mult decat atat, comercializam si lampi de veghe care au incorporat un senzor de lumina care activeaza lumina automat in momentul in care incaperea este foarte intunecoasa. Alte lampi de veghe pot include o baterie reincarcabila integrata, astfel incat lumina va continua să functioneze in timpul intreruperilor de energie.

In magazinul nostru online veti gasi o mare varietate de modele de lampi de veghe, lampi cu senzor de atingere sau miscare, cat si proiectoare de cea mai inalta calitate, care prezinta de asemenea un consum redus de energie.

Descopera asadar colectia noastra de lampi de veghe si proiectoare si profitati de cele mai bune preturi!

Aceste lampi de veghe sunt echipamente de iluminat activate de miscare, adica detecteaza miscarea oriunde in campul lor vizual si activeaza lumina. Aceste lampi sau lumini de noapte sunt utilizate atat in locuintele proprii  cat si in zone comune si publice pentru a oferi asistenta vizuala atunci cand este necesar. Asadar, aceste lampi de veghe functioneaza automat pe baza miscarilor pe care ne detecteaza!

Indiferent ca este vorba despre o lampa de veghe cu senzor sau o lampa care functioneaza continuu, aceste lampi de veghe sunt in general foarte sigure de utilizat atata timp cat urmam corect instructiunile producatorului. Cu toate acestea, atunci cand lipsim pentru o perioada indelungata, le putem decupla de la sursa de energie pentru a nu prezenta niciun risc. 

Sus