unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip lumina veghe
Tip senzor
Culoare lumina
Filter

Lampi de Veghe si Proiectoare

Adesea utilizam lumina de veghe pentru a crea un sentiment de siguranta in propria locuinta, insa lumina de veghe este cu adevarat utila pentru iluminarea pe timp de noapte a camerei copilului, pentru ca micutii sa aiba un somn linistit si odihnitor.

Orice parinte isi doreste sa ii asigure copilasului sau toate conditiile de confort de care are nevoie, iar o lampa de veghe este un articol extrem de util inca din primele zile de viata ale micutului tau. O astfel de lampa de veghe sau un proiector de camera il ajuta pe copil sa adoarma atunci cand este nelinistit, oferindu-i lumini care sa-l linisteasca.

Unele dintre lampile de veghe au incorporat un senzor de lumina care atunci cand este destul de intuneric activeaza lumina automat. Alte lampi de veghe pot include o baterie reincarcabila integrata, astfel incat lumina va continua să functioneze in timpul intreruperilor de energie.

In magazinul nostru online veti gasi o mare varietate de modele de lampi de veghe, lampi cu senzor de atingere sau miscare si si proiectoare de cea mai inalta calitate si care prezinta un consum redus de energie.

Magazinul nostru online GlowMania.ro va asteapta cu o colectie bogata lampi de veghe, la preturi promotionale.

Aceste lampi de veghe sunt echipamente de iluminat activate de miscare, adica detecteaza miscarea oriunde in campul lor vizual si activeaza lumina. Aceste lampi sau lumini de noapte sunt utilizate atat in locuintele proprii  cat si in zone comune si publice pentru a oferi asistenta vizuala atunci cand este necesar. Asadar, aceste lampi de veghe functioneaza automat pe baza miscarilor pe care ne detecteaza!

Indiferent ca este vorba despre o lampa de veghe cu senzor sau o lampa care functioneaza continuu, aceste lampi de veghe sunt in general foarte sigure de utilizat atata timp cat urmam corect instructiunile producatorului. Cu toate acestea, atunci cand lipsim pentru o perioada indelungata, le putem decupla de la sursa de energie pentru a nu prezenta niciun risc. 

Sus