unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip masca
Filter

Masti de protectie

Deoarece mastile de protectie sunt un accesoriu indispensabil pentru a preveni imbolnavirea si totodata raspandirea virusului, pe Glowmania gasiti masti de protectie transparente, tip viziera, comercializate individual sau la set, la pret avantajos!

Acest tip de masti de protectie reprezinta unele dintre cele mai uzuale echipamente de protectie utilizate in diverse domenii de activitate. Domeniul medical este cel care utilizeaza cel mai frecvent acest tip de masti deoarece ele au menirea de a proteja zona fetei si indubitabil membrele mucoase asociate (ochi, nas si gura) impotriva diverselor fluide, pulverizari sau microbi. O astfel de masca ne ofera protectie si este realizata pentru a fi purtata pentru o perioada lunga de timp, fara a se simti inconfortabil.

Ochelarii de protectie reprezinta o modalitate fiabila pentru protejarea ochilor in timpul anumitor activitati, insa purtati pe termen lung acestia pot deveni putin inconfortabili. In schimb, masca de protectie tip viziera are rolul de a proteja intreaga suprafata a fetei, aspect important si de mare ajutor in functie de nivelul de pericol la care suntem expusi atat la locul de munca cat si acasa. Asadar, pentru a fi protejati complet, echipamentul de protectie este esential in orice situatie. 

Sus