Magazinul online GlowMania.ro este administrat de catre SC Albacom Biz SRL, CUI RO15432686 cu sediul in Alba Iulia, Strada Bucuresti nr 88 , inregistrata la Oficiulul Registrului Comertului sub numarul J1/409/2003.

Cont bancar RO77BACX0000001429185000 deschis la Unicredit Bank Alba Iulia
Cont Trezorerie RO23TREZ0025069XXX005003

GlowMania.ro se desprinde in anul 2008 ca o ramura independenta a site-ului parinte ArticoleUV.ro ca urmare a cresterii cererilor de produse fosforescente, fluorescente si de petrecere.
Aflat intr-o continua expansiune, site-ul reuneste o gama de peste 3000 de produse variate si inedite, cu producatori atent selectionati, carora li se adauga in mod constant (saptamanal) noi articole.
GlowMania.ro va isi concentreaza sfera de a activitate spre a va pune la dispozitie o multitudine de produse a caror utilizare implica efecte speciale. Astfel va oferim articole cu proprietati fosforescente de lunga durata, reactive in lumina UV, electroluminiscente sau care redau lumina ambientala folosind tehnologia LED.
Intrucat imaginatia nu are limite, GlowMania.ro isi doreste sa fim mereu punctul de plecare spre a va ajuta sa transpuneti in practica cele mai insolite idei de petrecere. In acest sens suntem extrem de atenti la cererile dumneavoastra diversificand articolele si acesoriile de petrecere pentru a fi mereu o solutie eficienta ce va asigura distractia atat in tiparul clasic cat si urmand idei extrem de creative.

Acordam acelasi interes si produselor destinate efectelor teatrale sau de cinema precum si segmentului de decoratiunilor interioare ce creaza ambiente definite de unicitate, tablourile personalizabile fosforescente fiind un concept special pus la dispozitie clientilor nostri.

Principiul ce sta la baza activitatii noastre este definit de o relatie stransa cu clientii, mentinuta si consolidata de valoarea serviciilor oferite, implicit de satisfacerea in modul cel mai rapid si deplin a clientului intrucat “un client multumit este un client care se reintoarce”.

In catalogul nostru de produse o pondere covarsitoare il au articolele unicat, GlowMania.ro mentinandu-si calitatea de promotor al acestora pe piata din Romania.
GlowMania.ro isi propunem sa dea sens si culoare celor mai inedite idei, sa aduca stralucirea si scanteia imaginatiei in planul cotidian printr-o serie de produse cu efecte exceptionale, bazate pe tehnologie de ultima generatie. In acest sens va stam la dispozitie pentru orice detalii, nelamuriri sau intrebari legate de produsele noastre si modul de utilizare oferindu-va atat suport online cat si telefonic.

De asemenea ne puteti contacta pentru a ne instiinta de produsele care nu se regasesc in oferta noastra, dar care va sunt necesare pentru a va pune in practica ideile deosebite, spre a incerca sa vi le punem la dispozitie in cel mai rapid si avantajos mod.

Contact:

-folosind formularul de contact

-email la: comenzi@glowmania.ro
                  office@glowmania.ro

-telefon la 0258-830053

              


Sus