unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Mecanism de functionare
Alte functii
Culoare
Filter

Ceasuri digitale de birou si perete cu LED

Indiferent daca timpul zboara sau se scurge foarte greu alege sa ii dai culoare cu ceasuri electronice de masa/perete. Extrem de usor de plasat in orice decor aceste ceasuri colorate dau o nota speciala si personala oricarui spatiu.

Oamenii sunt din ce in ce mai grabiti si mai presati de timp, din aceasta cauza trebuie sa fie mereu la curent cu timpul pentru a fi punctuali.

Alegerea unui ceas digital de masa

Ceasul de masa digital poate avea numeroase functii foarte utile. Una din cele mai importante functii fiind alarma, insa mai putem enumera si alte functii extrem de utile proiectarea orei, radio, afisarea datei si zilei saptamanii, a temperaturii din camera, a gradului de umiditate dar si iluminarea ecranului pe timp de noapte.

Cum alegem un ceas digital de perete

Ceasurile electronice cu sistem de functionare digital sunt cele mai moderne variante a ceasurilor de perete.

Un criteriu foarte important in alegerea unui ceas de perete il reprezinta marimea cifrelor, asadar asigura-te ca cifrele sunt destul de mari pentru a fi usor de observat de la o distanta considerabila.

Asadar alege ceas digital cu afisaj mare si suficient de luminos, pentru a fi usor de vazut indiferent care sunt conditiile de luminozitate.

Un ceas vizil noptea este foarte util, deorece vei putea vedea oricand cat este ceasul fara a fi nevoit sa te ridici din pat.

De ce sa cumperi un ceas desteptator

Alege sa faci din timp un aliat oferind cadou un ceas de birou elegant, de camera,sau de masa cu o nota rafinata, pentru a-ti impresiona partenerii de business si prietenii!

Comanda acum un ceas cu led si cu proiectie si ai astfel un element decorativ care impresioneaza si care te ajuta, in mod subtil, sa ramai organizat, incadrandu-te mereu in timp.

Acceseaza acum cel mai variat magazin online si te poti bucura de oferte speciale in orice moment pentru cele mai inedite modele de ceasuri desteptatoare digitale, ceasuri de noptiera, de birou si de perete! Prinde cele mai mici preturi la ceasuri fara sa pierzi mult timp intrucat mereu iti oferim cele mai avangardiste modele de ceasuri cu led sau fosforescente la cele mai ieftine preturi!

Ceasurile LED au fost primele ceasuri care au afisat electronic ora in format digital, primele ceasuri digitale fiind ceasurile digitale mecanice. Primul ceas cu LED-uri a fost și primul ceas din lume fara piese in miscare. Un ceas digital cu LED se potriveste acasa sau la birou, fiind un accesoriu util indiferent de locatia sa!

Indiferent de locatia unde va fi amplasat un astfel de ceas, iti va oferi cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp. Vei putea citi foarte usor ora si nu numai, multe dintre aceste ceasuri indica data si temperatrura din incapere.

Deoarece pe ecranul acestor ceasuri digitale putem gasi informatii precise despre timp in micro-secunde, in comparatie cu ceasurile analogice, pe care trebuie sa interpretam ora calculand acele minute, ore si secunde in functie de pozitia lor respectiva.

Accesabilitatea este unul dintre cele mai notabile avantaje ale unui ceas digital, iar usurinta prin care putem afla informatia dorita despre ora sau data este un aspect tot mai cautat. 

La un ceas digital cu LED lumina emisa nu conține ultraviolete sau alte frecvențe potential daunatoare. Energia luminoasa in contact cu privirea sau cu pielea este comparabila cu conditile normale de iluminare a incaperii si mult mai mica decat energia pe care o persoana ar primi-o de la lumina soarelui.

Pe scurs, Da! Un ceas digital cu LED este sigur de folosit de catre oricine si oriunde. Fie ca vorbim despre un ceas de mana sau un ceas de birou, aceste ceasuri cu LED nu prezinta niciun fel de pericol pentru noi.

Sus