unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip semnalizare
Iluminare
Tip alimentare
Culoare
Filter

Lampi Exit LED

Lampi Exit LED – Indicatoare Siguranta

Indicatoarele LED sunt intotdeauna cea mai buna solutie pentru semnalizarea spatiilor publice acolo unde exista un flux mare de personal, acestea ajutandu-va sa va organizati spatiile eficient!

Aceste lampi Exit sunt menite pentru semnalizarea spatiilor cu insemnatate deosebita precum iesiriile, grupurile sanitare sau scarile cladiriilor. Pot fi folosite ca lampa pentru iesire de incendiu, iesire de urgenta, lampa exit sau indicator exit. Simplu si usor de utilizat panourile de siguranta sunt illuminate cu LED-uri puternice ce le fac foarte vizibile in intuneric. Aceast tip de lampi Exit LED se alimenteaza de la retea, iar in momentul intreruperii curentului, alimentarea se va face de la acumulatorii incorporati functionand pana la 2 ore chiar daca nu este alimentat la reteaua electrica.
Indicatoarele LED pentru tavan se utilizeaza pentru semnalizarea traseului de urmat in caz de urgenta (indicator exit stanga/dreapta, sus, jos) iar cele pentru perete se utilizeaza pentru indicarea iesirii de siguranta sau pozitia hidrantului in caz de urgenta.
Indicatoarele de siguranta au multiple aplicatii, putand fi folosite atat in cladiri medicale, cladiri de birouri, spitale, policlinici sau cabinete, precum si in hoteluri sau pensiuni. Eficienta, economie si pret bun sunt cuvintele care descriu cel mai bine indicatoarele LED.
Daca sunteti in cautare de lampi Exit LED, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu oferte de pret la aceste articole utile! Comandati repede si simplu indicatoare de siguranta si semne de siguranta si faceti o investitie pe termen lung pentru afacerea dumneavoastra la cele mai bune preturi si oferte din online!

Aceste Lampi EXIT LED sau altfel denumite, lumini de iesire, trebuie amplasate in cladiri si in locuri publice sau de trafic intens, iar acestea semnaleaza scari, scari rulante, coridoare, rampe sau alte puncte de iesire care duc intr-o zona deschisa si sigura

O astfel de lampa Exit LED este disponibila in 5 modele si anume:

  • model EXIT
  • model EXIT STANGA
  • model EXIT DREAPTA
  • model EXIT SUS
  • model EXIT JOS

O astfel de lampa EXIT LED este conectat la o sursa electrica a cladirii, care asigura o incarcare costanta a bateriei. In cazul unei caderi de curent, circuitele din corpul de iluminat activeaza luminile, astfel incat persoanele din cladire sa poata gasi iesirea, chiar daca sursa de lumina este intrerupta. In functie de tipul de lampa, aceasta are o autonomie de la 1,5 ore si pana la 10 ore!

Sus