unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip semnalizare
Iluminare
Tip alimentare
Culoare
Filter

Lampi Exit LED

Indicatoarele LED sunt intotdeauna cea mai buna solutie pentru semnalizarea spatiilor publice acolo unde exista un flux mare de personal, acestea ajutandu-va sa va organizati spatiile eficient.
Sunt menite pentru semnalizarea spatiilor cu insemnatate deosebita precum iesiriile, grupurile sanitare sau scarile cladiriilor. Pot fi folosite ca lampa pentru iesire de incendiu, iesire de urgenta, lampa exit sau indicator exit. Simplu si usor de utilizat panourile de siguranta sunt illuminate cu led-uri puternice ce le fac foarte vizibile in intuneric. Aceast tip de indicatoare se alimenteaza de la retea, iar in momentul intreruperii curentului, alimentarea se va face de la acumulatorii incorporati functionand pana la 2 ore chiar daca nu este alimentat la reteaua electrica.
Indicatoarele LED pentru tavan se utilizeaza pentru semnalizarea traseului de urmat in caz de urgenta (indicator exit stanga/dreapta, sus, jos) iar cele pentru perete se utilizeaza pentru indicarea iesirii de siguranta sau pozitia hidrantului in caz de urgenta.
Indicatoarele LED au multiple aplicatii, putand fi folosite atat in cladiri medicale, cladiri de birouri, spitale, policlinici sau cabinete, precum si in hoteluri sau pensiuni. Eficienta, economie si pret bun sunt cuvintele care descriu cel mai bine indicatoarele LED.
Comandati repede si simplu, indicatoare LED si faceti o investitie pe termen lung pentru afacerea dumneavoastra la cele mai bune preturi si oferte din online.

Sus