Diana

Pagina de autor Diana Rusan

De mic copil înclinația spre artă și creativitate m-a dus în locul în care urma să rămân pentru mult timp. Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia urma să devină a 2-a mea casă pentru următorii 12 ani. Deși vârsta era una fragedă, am știut că pianul este instrumentul care mă caracterizează și de care nu m-aș plictisi niciodată. În timpul celor 12 ani de școală am aprofundat acest instrument iar în liceu am decis să intru și în lumea cântului popular urmand cursurile de canto popular. Empatia față de cei din jur și dorința de a ajuta într-un fel sau altul m-au determinat să mă integrez în colectivul Crucii Roșii Române filiala Alba prin acțiuni de voluntariat care au contribuit semnificativ în dezvoltarea mea ca om.

Focusarea pe corectitudine și dreptate dar și legată sufletește de locul natal, după terminarea liceului am decis să urmez studiile Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, specializare Drept și studiile de master în cadrul aceleiași universități, specializare Stiințe Penale și Criminalistică.

Mereu dornică de dezvoltare și de a nu lăsa nicio zi să treacă fără să învăț ceva nou, am intrat în lumea complexă a online-ului în care provocările sunt la ordinea zilei. Faptul că ritmul schimbărilor din online este unul alert mă ține mereu captivă și prinsă în ceea ce fac. Crearea de conținut reprezintă o parte principală din activitatea mea din mediul online și este o adevărată provocare atunci când vine vorba de a face conținut atractiv care să fie pe așteptările clienților.

Din nevoia de activități care să mă țină în priză și care să nu mă plictisească, fiind o persoană care fuge de monotonie, mediul online s-a dovedit a fi domeniul perfect pentru mine. Mereu ceva nou de învățat și experimentat fără limite și prejudecăți. 

De la acelasi autor

Sus