Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!
Diana

Diana Rusan

Diana Rusan este Specialist Marketing în echipa Albacom Biz fiind pasionată de crearea de conținut în mediul online. Înclinația spre artă și creație a fost prezentă încă de mic copil urmând studiile Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia.

Fiind o adeptă a schimbărilor și experimentării, dar mereu în legătură cu oamenii, a urmat studiile Facultății de Drept iar mai apoi Masterat în Științe Penale și Criminalistică. Empatia pentru cei din jur a determinat-o să se implice în acțiunile Cruncii Roșii Române Filiala Alba.

Din nevoia de activități care să o țină în priză și care să nu o plictisească, fiind o persoană care fuge de monotonie, mediul online s-a dovedit a fi domeniul perfect pentru ea. Mereu ceva nou de învățat și experimentat fără limite și prejudecăți. Faptul că ritmul schimbărilor din online este unul alert o ține mereu captivă și prinsă în ceea ce face.

O poți urmări pe  Facebook sau  Instagram

Diana este licențiată în Drept (2019) la Facultatea de Drept din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, iar apoi a continuat cu specializarea postuniversitară de master în Științe Penale și Criminalistică  (2020) în cadrul aceleiași facultăți.

De la acelasi autor

Articole asemanatoare