Diana

Diana Rusan

Diana Rusan este Specialist Marketing în echipa Albacom Biz fiind pasionată de crearea de conținut în mediul online. Înclinația spre artă și creație a fost prezentă încă de mic copil urmând studiile Liceului de Arte Regina Maria din Alba Iulia.

Fiind o adeptă a schimbărilor și experimentării, dar mereu în legătură cu oamenii, a urmat studiile Facultății de Drept iar mai apoi Masterat în Științe Penale și Criminalistică. Empatia pentru cei din jur a determinat-o să se implice în acțiunile Cruncii Roșii Române Filiala Alba.

Din nevoia de activități care să o țină în priză și care să nu o plictisească, fiind o persoană care fuge de monotonie, mediul online s-a dovedit a fi domeniul perfect pentru ea. Mereu ceva nou de învățat și experimentat fără limite și prejudecăți. Faptul că ritmul schimbărilor din online este unul alert o ține mereu captivă și prinsă în ceea ce face.

O poți urmări pe  Facebook sau  Instagram

Diana este licențiată în Drept (2019) la Facultatea de Drept din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, iar apoi a continuat cu specializarea postuniversitară de master în Științe Penale și Criminalistică  (2020) în cadrul aceleiași facultăți.

De la acelasi autor

Articole asemanatoare