Cosmetice Glow Petrecere

Cosmetice fosforescente pentru corp, ten, par si unghii

Sunteti invitat la o petrecere Glow si sunteti in pana de idei? Nu conteaza ce tinuta aveti atata timp cat machiajul dumneavoastra este in ton cu tema petrecerii.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o multitudine de cosmetice glow, cosmetice fosforescente, oje pentru unghii, vopsele pentru par, ten si corp in diverse culori neon si diferite seturi de vopsea fluorescenta pentru realizarea unui machiaj glow.

Machiaj fosforescent pentru petrecere

Optati pentru un machiaj fosforescent pentru petrecerile glow in aer liber.

Veti straluci in intuneric la propriu folosind vopselele noastre pentru corp si ten. Lasati-va imaginatia sa zboare realizand picturi inedite si pline de culoare care va vor scoate din anonimat.

Cosmetice ideale pentru Halloween

Vopselele si creioanele pentru fata si corp va vor ajuta sa realizati un machiaj horror cu care sa inspaimantati toti participantii la petrecerea de Halloween. Noaptea de Halloween va fi mult mai infricosatoare atunci cand machiajul dumneavoastra horror va lumina in intuneric.

Copiii vor fi incantati

Cei mici vor fi incantati sa poarte un machiaj cu efect glow fiind fascinati de efectul vizual al acestuia in intuneric. Va fi un joc distractiv pentru copii sa se transforme in personajele preferate din deselene animate. Puteti folosi cosmeticele noastre glow cu incredere, acestea fiind testate dermatologic. Comandati acum cosmeticele dorite pentru un machiaj care va intoarce privirile tuturor!