unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Cosmetice Glow Petrecere

Cosmetice Glow petrecere – Glowmania.ro

Machiajul este cel mai bun 'accesoriu' pe care il puteti purta, iar daca doriti sa fiti o prezenta unica la evenimentele si festivalurile la care participati, va propunem sa utilizati cosmetice Glow si sa creati cele mai unicate machiaje care vor straluci in intuneric!

Asadar, sunteti invitat la o petrecere sau participati la un eveniment estival? Alegeti o tinuta pe masura si accesorizati-va cu un machiaj glow deosebit, un machiaj fosforescent care va straluci intens in intunericul noptii. Puteti opta atat pentru vopsele de corp cat si pentru machiaj glow pentru ten si cu putina inspiratie, puteti realiza picturi inedite pe corp si machiaje care va vor scoate automat din anonimat.

Mai mult decat atat, aceste cosmetice glow sunt ideale pentru o transformare inedita la petrecerile de Hallooween si cu ajutorul lor puteti crea machiaje infricosatoare fiind atranctia principala a evenimentului. Aceste pot fi utilizate chiar si in costumatiile copiilor fiind sigure in utilizare, iar cei mici cu siguranta vor fi fascinati de faptul ca tinuta pe care o poarta straluceste in intuneric.

Asadar, puteti folosi cosmeticele noastre glow cu incredere, acestea fiind testate dermatologic! Comandati acum produsele glow dorite si fiti o prezenta care va intoarce privirile tuturor!

Cosmeticele neon si fosforescente se diferentiaza de gama de produse cosmetice traditionale prin ingredientele din care sunt realizate si proprietatile specifice. Acestea se utilizeaza la ocazii speciale precum: petreceri, evenimente, concerte sau sedinte foto, ca o completare a tinutei. Cosmeticele neon si fosforescente pot fi utilizate cu incredere, acestea fiind testate dermatologic.

Ceea ce e special la aceste cosmetice este faptul ca machiajul neon va straluci in intuneric numai in momentul in care folositi o lampa UV, in timp ce comseticele fosforescente trebuie expuse luminii in prealabil, pentru a se incarca si a straluci odata cu lasarea intunericului.

Iesi in evidenta la orice party la piscina, party cu tematica, petrecere de Halloween, festival sau sedinta foto cu un machiaj extravagant realizat cu ajutorul cosmeticelor neon si fosforescente.

Descopera pe Glowmania gama noastra de produse cosmetice si de machiaj si realizeaza un make-up glow cu ajutorul creionului stick UV neon, special conceput pentru un machiaj spectaculos al fetei si al corpului. Culoarea creionului este reactiva sub actiunea luminii UV, proprietate care il deosebeste de orice creion de machiaj traditional.

Selectia variata de vopsea UV neon reactiva este special conceputa pentru a crea un look special de festival. Aceasta se poate aplica pe fata si corp, devenind intens fluorescenta la lumina UV. Este o vopsea pe baza de apa care poate fi folosita in pictura pe fata sau corp (bodypainting) si vei iesi in evidenta cu siguranta.

Sus