Filtreaza dupa

Pret
9 lei 406 lei
Culoare lumina
mai multe... less
Putere(W)
mai multe... less
Soclu
mai multe... less
Telecomanda
mai multe... less
Brand

Becuri decorative cu LED

Daca doriti sa creati o atmosfera deosebita cu ocazia unui eveniment in familie sau sa va surprindeti prietenii in toiul unei petreceri aveti nevoie de cateva elemente inedite cum ar fi becuri decorative in diverse culori sau accesorii glow care genereaza efecte luminescente deosebite.
Bec decorativ cu LED este un gadget care poate fi utilizat atat in interiorul locuintei, in orice incapere, cat si in spatii exterioare, realizand un decor unic, cu note luminoase exceptionale, conturand o atmosfera originala.

Aceste becuri au putere mare, consumul de energie fiind unul extrem de redus, astfel incat sunt cele mai rentabile din punct de vedere al raportului pret/calitate! Creaza o atmosfera unica sau marcheaza in mod special un moment deosebit din cadrul unei ceremonii sau al unei petreceri! Comanda acum cu livrare rapida, direct la tine acasa, bec decorative cu LED si transfera atmosfera de club la tine acasa, in gradina sau pe terasa cu o simpla apasare de buton. Acesta poate fi controlat cu telecomanda astfel incat te poti juca cu multitudinea de culori si efecte luminoase!
Accesati siteu-ul nostru GlowMania, magazin online cu o diversitate de articole luminescente si cu LED inedite la preturi avantajoase pentru toate buzunarele!

Sus