unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Putere(W)
Telecomanda
Soclu
Culoare lumina
Filter

Becuri decorative cu LED

Becuri decorative LED – Iluminat deosebit

Daca doriti sa creati o atmosfera deosebita acasa, la bar, cu ocazia unui eveniment in familie sau pur si simplu sa va surprindeti prietenii in toiul unei petreceri, aveti nevoie de cateva elemente inedite cum ar aceste becuri decorative LED in diverse culori sau accesorii glow care genereaza efecte luminescente deosebite.
Un
bec decorativ LED este un gadget care poate fi utilizat atat in interiorul locuintei, in orice incapere, cat si in spatii exterioare, realizand un decor unic, cu note luminoase exceptionale, conturand o atmosfera originala.

Aceste becuri au putere mare, consumul de energie fiind unul extrem de redus, astfel incat sunt cele mai rentabile din punct de vedere al raportului calitate/pret, iar cu ajutorul lor puteti crea o atmosfera unica in incaperile interioare, in exterior sau in cadrul unor momente ei evenimente deosebite pe care doriti sa le marcati intr-un mod unic!

Usor de instalat, aceste becuri cu lumina ambientala se instaleaza direct in dulia unui bec nomal de tip E27 si se aprind atunci cand actionati intrerupatorul de pe perete, exact ca si becurile normale! Mai mult decat atat, de la noi puteti achizitiona si becuri decorative LED care pot fi controlate cu ajutorul telecomenzii astfel incat sa ne putem juca cu multitudinea de culori si efecte luminoase.

Aceste becuri au putere mare, consumul de energie fiind unul extrem de redus, astfel incat sunt cele mai rentabile din punct de vedere al raportului pret/calitate! Creaza o atmosfera unica sau marcheaza in mod special un moment deosebit din cadrul unei ceremonii sau al unei petreceri!

Comandati acum din magazinul online Glowmania.ro becuri decorative cu LED RGB si ghirlande luminoase si creati o atmosfera inedita acasa, in gradina sau pe terasa cu o simpla apasare de buton!
Accesati asadar siteu-ul nostru si alegeti produsele dorite pe care le puteti achizitiona la preturi excelente!

Concepute pentru a se potrivi atat cu formele decorative traditionale, cat si cu cele moderne, aceste becuri decorative LED reproduc aceeași stralucire decorativa ca si omologii lor incandescenti, folosind o fractiune din energie si dureaza mult mai mult. Becurile decorative LED sunt in prezent disponibile intr-o varietate de forme, putere și temperaturi de culoare, optiuni din care le putem alege pe cele potrivite preferintelor noastre. 

Aceste becuri decorative LED sunt mai mult decat niste surse de iluminat si vin la pachet cu anumite beneficii notabile printre care merita sa mentionam:

  • Durata lunga de viata
  • Eficienta energetica
  • Performanta de mediu îmbunatatita
  • Capacitatea de a opera in conditii de frig
  • Fara emisii de caldura sau UV
  • Flexibilitate de proiectare
  • Iluminare instantanee si capacitatea de a rezista la comutarea frecventa
  • Functionare la joasa tensiune.

Sus