unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Inaltime brad
Filter

Brazi cu Fibra Optica

Bradul este categoric elementul care intregeste atmosfera Craciunului. Decorarea lui este un adevarat spectacol care imbina luminite si globuri colorate cu bucuria de a petrece clipe magice alaturi de cei dragi. Pentru a contura o atmosfera speciala de sarbatori poti alege acum un brad artificial iluminat care sa redea un efect vizual deosebit, fiind usor de accesorizat cu orice tip de ornamente. Cu o coroana extrem de bogata si lumini dispuse simetric acesti brazi cu fibra optica iluminati multicolor transforma orice decor intr-o poveste de iarna fiind si extrem de ieftini comparativ cu cei naturali. Daca vrei sa alegi dintr-o multitudine de brazi de Craciun atunci intra pe glowmania.ro, un magazin online deschis nonstop care iti ofera brazi iluminati intr-un mod inedit la un pret fara concurenta.

Brazii cu LED sunt o alternativa la mare cautare datorita efectului luminos oferit de luminitele colorate incorporate. LED-urile ofera bradului un aspect uniform si va scutesc de o cheltuiala in plus cu instalatia luminoasa.

Brazii de Craciun cu fibra optica sunt o alegere deosebita, varfurile crengutelor sunt decorate cu buchetele colorate de fibra optica care asigura un efect luminos uniform. Acestia sunt impodobiti cu luminitele colorate, crengutele sunt flexibile astfel incat pot fi ajustate dupa bunul plac si au un sistem de pliere inteligent datorita caruia pot fi stranse foarte usor pentru ca brazii sa fie depozitati corespunzator.

Tehnologia cu fibra optica este foarte eficienta din punct de vedere energetic, ceea ce duce la un consum redus de energie in comparatie cu un brad de Craciun decorat cu o instalatie luminoasa clasica.

Fie ca alegi sa achizitionezi un brad cu LED sau unul cu fibra optica, aceste modele de brazi sunt in tendinte datorita aspectului deosebit oferit de luminitele colorate care imbraca incaperea intr-o atmosfera de sarbatoare.

Datorita numeroaselor LED-uri incorporate, nu este nevoie decat sa adaugati cateva globuri si ornamente pentru a obtine un aspect de poveste. LED-urile colorate vor oferi bradului un efect luminos uniform si elegant.

Puteti opta pentru a nu adauga decoratiuni deoarece lumintele incorporate sunt suficiente pentru un decor de sarbatoare.

Sus