unknown
Filtreaza dupa
Tip puzzle
Numar piese puzzle
Pret
lei lei
Brand
Filter

Puzzle

Puzzle – Joaca si Beneficii importante

Alegeti pentru cei mici jucarii interesante, care sa le capteze atentia si care, cel mai important, sa contribuie la dezvoltarea lor, alegeti asadar jucarii de tip puzzle prin care sa le oferiti distractie si modelare subtila a celor mai importante abilitati motorii si nu numai!

Puzzle-urile sunt impresionante si astazi avem posibilitatea de a alege cele mai interesante modele de astfel de jucarii, atat in varianta clasica cat si in modele de tip 3D, origami, din lemn, o diversitate foarte mare de astfel de jucarii educative de care trebuie sa se bucure fiecare copil. Jucariile de tip puzzle sunt recomandate de catre specialisti si prezinta beneficii importante precum: coordonarea si concentrarea, gandurea strategica, imaginatia, memorarea si perseverenta, socializarea si joaca in grup, increderea de sine si chiar si independenta, toate acestea putand fi promovate cu ajutorul acestor jucarii deosebite.

Glowmania.ro va intampina cu diverse modele de jocuri puzzle cat si cu o varietate mare de jocuri creative din care puteti sa le alegeti pe cele reprezentative pentru copilasii dumneavoastra! Va propunem oferte de pret si livrare rapida la jucariile dorite de catre cei mici, deoarece din catalogul magazinului nostru puteti alege cele mai frumoase si interesante jocuri si jucarii, in functie de varsta si mai ales, de preferinte, care sunt foarte specifice si acestia stiu exact ce le place si ce isi doresc!

Sus