unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Afisaj ceas
Stil
Tip cifre
Diametru
mai multe... less
Mecanism de functionare
Culoare
Filter

Ceasuri de perete Vintage sau Moderne

Bine cunoscutele ceasuri de perete se numara printre cele mai intalnite accesorii decorative din orice casa, birou, sediu etc.
GlowMania.ro este un magazin online ce va ofera o multime de oferte si cele mai interesante modele de ceasuri decorative, ceasuri moderne sau vintage.
Un ceas de perete este un accesoriu practic si totodata un element decorativ pentru orice incapere din locuinta dvs, perfect in bucatarie, in hol sau living. Alege acum dintr-o multitudine de ceasuri de perete silentioase si cumpara ceasuri de camera adaptate fiecarui stil decorativ.
Acum este usor sa gasiti acele modele de ceasuri de perete ce se potrivesc cu stilul incaperii si cu restul obiectelor decorative, iar un magazin online este cea mai buna solutie atunci cand cautati preturi mici pentru ceasuri originale, fie ele ceasuri moderne sau vintage, alegand modele speciale de ceas de perete living sau ceas de perete vintage.
Daca doriti sa evitati pierderea timpului cautand prin magazine si cautati modele ieftine de ceasuri de perete potrivite oricarui stil, un magazin online este varianta mereu la indemana si ofera cele mai bune preturi pentru cel mai frumos ceas – al dvs, iar acum avem disponibile si variante speciale de ceas de perete mare!

Ceasul de perete constituie un accesoriu practic si in acelasi timp un element decorativ excelent pentru casa, birou, restaurant, pensiune si alte locatii. Pe langa faptul ca indica timpul, ceasul de perete este un accesoriu decorativ care ofera incaperii stil, un sarm aparte si transforma orice spatiu anost intr-unul plin de personalitate.

Ceasul de perete mare este solutia potrivita pentru a decora casa, acesta scoate din anonimat orice camera si devine piesa centrala in materie de decoratiuni. Acesta trebuie ales astfel incat sa se armonizeze perfect cu ambianta casei tale.

Ceasurile de perete sunt prevazute cu sistem de prindere care faciliteaza agatarea acestora in mod eficient. Este indicat ca ceasul sa fie agatat cu ajutorul unui cui pentru o stabilitate sporita.

Sus