unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Manichiura

Manichiura – Produse pentru unghii ingrijite si frumos colorate!

Mainile reprezinta cartea noastra de vizita, iar pentru femei, o manichiura curata, ingrijita si subtil colorata este tot ceea ce isi doresc!

In acest sens, pentru doamnele care prefera sa isi aranjeze singure manichiura in confortul casei, sa isi curete unghiile si mai apoi sa le coloreze in culoare preferata, magazinul Glowmania.ro le intampina cu o gama variata de produse pentru ingrijirea unghiilor precum unghiere, clesti pentru unghii si cuticule sau seturi complete de accesorii pentru manichiura si pedichiura, cat si produse nail art precum geluri si paiete decorative.

Mai mult decat atat, pentru doamne care doresc sa inceapa o cariera in domeniul manichiurii, in aceasta categorie pot regasi si produse profesionale precum freze si pile electrice pentru unghii, aspirator colector de praf, lampi UV si geluri de unghii, sterilizatoare sau chiar si genti pentru depozitare cosmetice pentru a avea totul organizat frumos si la indemana.

Asadara, cu produsele potrivite puteti sa va inghijiti manichiura exact asa cum visati, fara a cheltui sume mari de bani si fara a pierde ore intregi in saloanele de manichiura. Din catalogul nostru puteti achizitiona produse de cea mai buna calitate, rezistente si ideale pentru nevoile si preferintele dumneavoastra!

O manichiura consta in pilirea si modelarea marginii libere a unghiei, impingerea si taierea cuticulelor, (procedeu realizat cu ajutorul unui dispozitiv de impingere a cuticulei si clesțe pentru cuticule) a oricarui tesut inestetic ,apoi aplicarea tratamente cu diverse lichide si uleiuri, masaj al mainii si aplicarea de oja pe suprafata unghiei. 

Aceste procedee le putem realiza si personal, insa cel mai indicat este sa apelam la serviciile unei persoane calificate in acest domeniu. In acest sens. vom avea parte de o manichiura executata corect, cu cele mai calitative produse si cu aparatura profesionala si in plus, vom avea parte de relaxare si rasfat. 

Factorii exteri si utilizarea constanta a mainilor si unghiilor pentru diverse actiuni pot afecta aspectul mainilor noastre, pielea poate devenii aspra sau chiar si crapata, iar unghiile se pot deteriora si rupe foarte usor. In acest sens. programarea bisaptamanale la un profesionaist in domeniul manichiurii poate promova si emntine sanatatea mainilor si a unghiilor, facandu-le in acelasi timp sa arate grozav.

La manichiura se vor folosi produse si aparaturi profesionale si se vor realiza diverse procedee de curatare a unghiilor, se va indeparta pielea rupta/uscata, se vor taia cuticulele, se for pili si taia corespunzator unghiile si se vor hidrata si masa du civerse uleiuri.

Realizarea corecta a manichiurii trebuie efectuata cu instrumente specifice acestui proces si apoi aplicate produse cosmetice calitative si specifice nevoilor noastre. In acest sens, iti prezentam instrumentele esentiale in realizarea corespunzatoare a unei manichiuri:

Sus