unknown

Filtreaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Manichiura

Pentru femeile care doresc sa isi faca manichiura singure, acasa, si nu doresc sa lucreze cu profesionisti in domeniul, sau pur si simplu doresc sa isi inceapa o cariera in domeniul manichiurii, noi va oferim o gama variata de produse, precum lampi UV pentru unghiigeluri UV pentru constructii unghiisolutii si tratamente pentru unghiiustensile pentru maichiura si pedichiuragenti pentru cosmeticesterilizatoare si instrumente de manichiura si coaforpile si freze electrice, sau diferite kituri pentru unghii cu gel.

O manichiura consta in pilirea si modelarea marginii libere a unghiei, impingerea si taierea cuticulelor, (procedeu realizat cu ajutorul unui dispozitiv de impingere a cuticulei si clesțe pentru cuticule) a oricarui tesut inestetic ,apoi aplicarea tratamente cu diverse lichide si uleiuri, masaj al mainii si aplicarea de oja pe suprafata unghiei. 

Aceste procedee le putem realiza si personal, insa cel mai indicat este sa apelam la serviciile unei persoane calificate in acest domeniu. In acest sens. vom avea parte de o manichiura executata corect, cu cele mai calitative produse si cu aparatura profesionala si in plus, vom avea parte de relaxare si rasfat. 

Factorii exteri si utilizarea constanta a mainilor si unghiilor pentru diverse actiuni pot afecta aspectul mainilor noastre, pielea poate devenii aspra sau chiar si crapata, iar unghiile se pot deteriora si rupe foarte usor. In acest sens. programarea bisaptamanale la un profesionaist in domeniul manichiurii poate promova si emntine sanatatea mainilor si a unghiilor, facandu-le in acelasi timp sa arate grozav.

La manichiura se vor folosi produse si aparaturi profesionale si se vor realiza diverse procedee de curatare a unghiilor, se va indeparta pielea rupta/uscata, se vor taia cuticulele, se for pili si taia corespunzator unghiile si se vor hidrata si masa du civerse uleiuri.

Realizarea corecta a manichiurii trebuie efectuata cu instrumente specifice acestui proces si apoi aplicate produse cosmetice calitative si specifice nevoilor noastre. In acest sens, iti prezentam instrumentele esentiale in realizarea corespunzatoare a unei manichiuri:

Sus