Filtreaza dupa
Pret
13 lei 398 lei
Brand
Pentru
mai multe... less
Afisaj ceas
mai multe... less
Culoare curea
mai multe... less
Rezistenta la apa
mai multe... less
Material carcasa
mai multe... less
Material curea/bratara
mai multe... less
Forma carcasa
mai multe... less
Stil
mai multe... less
Mecanism de functionare
mai multe... less
mai multe... less
Filter

Ceasuri de mana digitale si electronice - Barbati & Dama

Alegerea ceasului de mana

Un ceas de mana spune multe despre purtator, putand reprezenta o prima impresie reusita.
Fie vorbim despre ceasuri barbatesti, fie despre ceasuri de dama sau ceasuri pentru baieti gama de oferte din magazine este foarte variata, iar intr-un magazin online gasiti cele mai ieftine ceasuri de mana si aveti avantajul ca le puteti vedea si comanda in orice moment si de oriunde.
Un ceas de mana va fi intotdeauna un cadou apreciat atat de femei, cat si de barbati, iar pe site-ul nostru gasiti ceasuri de mana cu afisaje si functii speciale, ce au curele metalice sau din piele, potrivite pentru stilul clasic elegant, casual sau sport. 

Ceasuri de mana digitale si electronice

Un ceas digital simplu arata grozav si este caracterizat de precizie si functii extinse.

Ceasurile cu afisaj electronic sunt o alegere excelenta datorita mecanismului lor complex.

Un ceas cu afisaj digital indica timpul folosind cifre, sau digiti, si pot aparea si alte informatii, precum data, alarma, alte fuse orare si un cronograf.

Ceasuri de mana quartz

Ceasurile cu mecanism quartz au un principiu de functionare destul de simplu, fiind folosita o baterie pentru alimentarea unui cristal de quartz foarte precis. Un mare atu al acestor ceasuri este precizia, un ceas cu mecanism quartz digital ramane in urma cam un minut pe an, comparativ cu un ceas cu mecanism mecanic care poate ramane in urma anual chiar si cu o ora.

Ceasul quartz este o alegere buna pentru cei care isi doresc precizie. 

Ceasuri de mana mecanice

Un ceas mecanic este actionat doar de mecanismul principal.

Piesele unui ceas mecanic functioneaza impreuna pentru a ajuta ceasul sa indice timpul, acesta fiind asamblat din sute de piese.

Ceasurile mecanice pot avea doua tipuri de mecanism: mecanism cu intoarcere manuala sau mecanism cu intoarcere automata.

La ceasurile mecanice cu intoarcere manuala, arcul este tensionat de cel care poarta ceasul prin rotirea coronitei ceasului iar la cele cu intoarcere automata arcul se armeaza datorita miscarii bratului purtatorului in timpul activitatilor obisnuite ale acestuia.

Indiferent ca alegeti un ceas barbatesc sau unul unisex veti beneficia de cele mai bune preturi. 

Oferta GlowMania.ro pentru ceasuri barbatesti ceasuri de mana cu cadrane mari, masculine si ceasuri de mana clasice, pentru barbati de toate varstele, indiferent de stilul adoptat. Iar pentru femei, va oferim ceasuri de dama cu un stil retro, tip bratara, din piele sau metalica, la preturi avantajoase.