unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Tablouri Canvas Fosforescente

Foloseste tablouri pentru decorarea peretilor! Ceea ce face ca o camera sa fie completa sunt decoratiunile, tablourile canvas sunt potrivite pentru a intregi spatiile in care va petreceti timpul, fie ca este vorba despre living, dormitor, bucatarie sau birou, tablourile noastre sunt un plus in ceea ce priveste aspectul unei camere.

Indiferent daca te atrag tablourile abstracte, cele cu peisaje sau flori, in categoria tablouri canvas fosforescente vei gasi eleganta, stil si rafinament.

In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Tablourile din mai multe piese sunt potrivite pentru a crea un ambient placut si linistitor, contemporan si artistic. Fie ca sunt imagini cu peisaje naturale sau urbane, abstracte sau chiar tablouri personalizate. Tablourile canvas din 3 piese sunt gandite pentru a fi asezate pe perete la o distanta optima pentru un efect 3D reusit.

Alege tabloul preferat din sutele de modele ce iti stau la dispozitie in magazinul nostru online!

Realizarea unui tablou fosforescent este un proces care presupune printarea si inramarea acestuia, apoi tabloul este tratat cu o cerneala fosforescenta 100% ecologica care absoarbe sursa lumina naturala sau artificiala. Astfel, tabloul va arata absolut normal in timpul zilei, iar odata cu lasarea intunericului acesta va dezvalui o imagine surprinzatoare, luminand verde fosforescent.

Tabloul Dual view este un tip de tablou inedit, fiind o idee excelenta pentru a decora peretii casei tale sau pentru a fi oferit cadou. Este un tablou luminos in inturneric, se remarca prin imprimarile de inalta rezolutie, acesta absoarbe lumina din timpul zilei si emite o lumina cu efect linistitor odata cu lasarea intunericului.

Tablourile fosforescente lumineaza in intuneric datorita stratului de fosfor aplicat. Fosforul este o substanta care radiaza lumina vizibila dupa ce a fost incarcat la o sursa de lumina naturala sau artificiala. Efectul fosforescent transforma un tablou cu aspect clasic pe timpul zilei, intr-unul special, deoarece in intuneric acesta dezvaluie o lumina linistitoare.

Tablourile fosforescente nu consuma curent electric, nu necesita baterii pentru a te bucura de efectul luminos. Nu presupun nici o cheltuiala de intretinere si au o durata de viata de cel putin 10 ani.

Sus