unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Capacitate alimentare (lungime fir)
Filter

Invertoare

Firul electroluminescent se poate utiliza in diverse domenii precum tunning auto, tunning biciclete, decoratiuni interioare sau reclame luminoase.

Acesta are o iluminare uniforma pe toata lungimea sa, este rezistent la apa si intemperii, fiind foarte usor de modelat.

Fiecare segment de fir electroluminescent trebuie sa fie alimentat cu ajutorul unui invertor cu putere corespunzatoare lungimii firului si mediului unde este folosit.

Firul electroluminiscent are un consum redus de energie si poate fi alimentat din diverse surse de alimentare, precum baterii de tip AA de 1.5V, la bricheta masinii 12V, sau la priza 220V.

Invertorul asigura o tensiune optima de functionare pentru fiecare segment pe care il alimenteaza.

Firul EL wire nu poate fi alimentat direct de la baterii, de la bricheta auto sau de la priza de curent!

In magazinul nostru online puteti gasi diferite tipuri de invertoare avand posibilitatea de a-l alege pe cel ce se muleaza cel mai bine pe necesitatile dumneavoastra.

Comandati acum, direct din magazin online, la cele mai avantajoase preturi, invertoare pentru fir El Wire cu alimentare la baterii, priza sau bricheta masinii, si veti beneficia de livrare rapida la dumneavoastra acasa.

Sus