unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs
mai multe... less
Filter

Curte si gradina

Amenajarea si intretinerea curtii si gradinii necesita timp si ustensilele potrivite pentru a obtine rezultate eficiente. Iti punem la dispozitie o gama variata de articole pentru curte si gradina adaptate nevoilor tale si activitatilor desfasurate.

Alege din selectia noastra produsele potrivite pentru curte si gradina: matrite pentru pavaje, pergole de flori si plante, carucioare de gradina, lize transport, aspersoare, testere pentru sol, pompe de stropit si alte articole menite sa iti usureze munca desfasurata.

Instrumentele, uneltele si produsele pentru curte si gradina sunt necesare si de mare ajutor pentru toti proprietarii de case si gospodarii pasionati de gradinarit. 

Gradinaritul fara uneltele potrivite va necesita mult timp si efort fizic, motiv pentru care achizitionarea unor instrumente destinate acestor activitati ne vor fi de un real ajutor. Mai mult decat atat, pentru a avea un spatiu exterior organizat si placut din punct de vedere estetic, exista o varietate de produse destinate decorarii curtii si a gradinii care sa te vor ajuta sa creezi atmosfera si peisajul dorit!

In activitatile noastre legate de gradinarit si amenajerea curtii, avem nevoie de anumite unelte care sa ne ajute si sa ne usureze munca, iar in acest sens putem enumera care sunt cele mai indispensabile unelte pentru curte si gradina si anume:

Sus