unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Pigment glow, UV

Pigment Glow, UV– Produse inedite de la Glowmania.ro

Comercializam prin magazinul nostru online Glowmania.ro pigment fosforescent in cele mai intense nuante! Pigmentul fosforescent se prezinta sub forma de pudra alba sau colorata si este asadar ideal pentru utilizarea acestuia in orice compozitie precum vopsea, ceramica, lacuri, portelan, ciment, plastic in diferite industrii, indiferent de baza (solvent sau apa). 

Pigmentul fosforescent adaugat in orice compozitie poate lumina intre 8 si 12 ore dupa o incarcare la orice sursa de lumina: bec cu incandescenta, lumina solara, lampa UV, lampa flourescenta, etc.

Pigmentul glow fluorescent reprezinta alegerea perfecta pentru pentru crearea de imagini, desene deosebite sau texte ascunse si chiar si pentru print UV. Este utilizat de cele mai multe ori pentru a creea efecte inedite in cluburi, baruri, sali de spectacole, teatru sau chiar si in locuintele personale, pentru camera copiilor sau pentru o atmosfera unica in living.

Asadar, daca sunteti in cautare de pigmenti fosforescenti in culori vibrante, in catalogul magazinului nostru online vei descoperi o gama variata de pigmenti fosforescenti de diferite culori si pigmenti UV fluorescenti, pe care ii puteti achizitiona la cele mai bune preturi si va garantam cele mai bune rezultate!

Sus