unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip bec
Numar moduri iluminare
Tip alimentare
Utilizare
Material
Culoare
Filter

Lanterne led ieftine si puternice

In oferta noastra veti gasi o multitudine de lanterne profesionale, precum: lanterne telecopice, frontale, de buzunar, lanterne de autoaparare, lanterne colorate sau lanterne pentru pescuit. Lanterna este un obiect util si indispenabil fiind de ajutor din motive evidente, nu are trebui sa lipseasca din casa, trusa de scule, barca, rucsac sau automobil.
Lanternele LED au dimensiuni reduse fiind mult mai portabile si mai usor de folosit.Un alt avantaj al lanternelor LED este rezistenta crescuta la socuri, LED-urile neavand elemente mobile in interior. Acestea functioneaza fie cu baterii fie cu acumulatori.
Tehnologia LED folosita pentru iluminare permite pentru o lanterna puternica sa functioneze timp indelungat cu un consum de energie redus. Lanternele sunt excelente pentru drumetii pe timp de noapte, camping sau hobby-uri ce implica activitati in aer liber.
Gama de lanterne frontale sunt o alternativa foarte buna pentru lanternele clasice, permitand utilizatorului sa aiba mainile libere si totusi sa poata folosii lumina.
Intra aici pentru a beneficia de lanterne LED ieftine, avand cel mai bun pret din online!

Sus