unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip bec
Numar moduri iluminare
Tip alimentare
Utilizare
Material
Culoare
Filter

Lanterne led ieftine si puternice

Lanterne LED ieftine si puternice – Articole utile

In oferta noastra veti gasi o multitudine de lanterne LED profesionale, precum: lanterne telecopice, frontale, de buzunar, lanterne de autoaparare, lanterne colorate sau lanterne pentru pescuit. Mai mult decat atat, lanterna LED este un obiect util si indispensabil, fiind de ajutor din motive evidente si in foarte multe situatii neprevazute, motiv pentru care nu trebuie sa ne lipseasca din casa, trusa de scule, rucsac sau masina. Lanternele reprezinta de asemenea accesoriile excelente si necesare pentru drumetiile pe timp de noapte, camping sau hobby-uri ce implica activitati in aer liber.

Pentru astfel de activitati, va recomandam gama de lanterne frontale, care sunt o alternativa foarte buna pentru lanternele clasice, permitand utilizatorului sa aiba mainile libere, insa drumul lui, sau actiunea pe care o executa sa ii fie vizibila exact atat cat are nevoie.

Lanternele LED au dimensiuni reduse fiind mult mai portabile si mai usor de folosit. Un alt avantaj al lanternelor LED este rezistenta crescuta la socuri, LED-urile neavand elemente mobile in interior, iar functionalitatea lor este bazata fie pe baterii, fie pe acumulatori. Tehnologia LED folosita pentru iluminare permite pentru o lanterna puternica sa functioneze timp indelungat, avand in acelasi timp un consum de energie redus.

Vizitati site-ul Glowmania.ro pentru a viuzualiza gama completa de lanterne LED ieftine, bucurandu-va in acelasi timp de preturi excelente atat la lanterne cat si la proiectoare LED!

Aceste lanterne LED sunt mai stralucitoare, mai durabile si mult mai eficiente de cele prevazute cu becuri cu incandescenta, ceea ce inseamna ca bateriile dureaza mai mult. Acest tip de lanterne cu LED prezinta imbunatatiri notabile fata de predecesorii lor cu incandescenta si fie ca avem nevoie de o lanterna frontala, o lanterna LED normala sau chiar si o lanterna de bicicleta, in prezenta avem posibilitatea de a alege cele mai bune produse in acest sens si potrivite nevoilor si preferintelor noastre.

Siguranta in utilizare depinde in functie de puterea LED-urilor! In timp ce lanternele cu LED stadard nu va vor provoca rani la nivelul ochilor, lanternele cu LED-uri de mare putere pot fi destul de periculoase. Daca indreptati spre ochi un dispozitiv cu luminozitate puternica precum aceasta lanterna CREE LED SMD 1000 LM, aceasta poate provoca orbire temporara si din acest motiv puteti cadea sau puteti avea un accident pana cand vederea revine la normal. Utilizati astfel lanternele de putere mare exact pentru ce sunt recomandata, pentru a vedea in intuneric, pentru a studia ceva in detaliu etc. 

Sus