Make-up 

Exista 7 produse.

Subcategorii

Vaporizator facial pentru toate tipurile de ten, recipient ierburi medicinale, putere 400W, uz casnic

119.00 Lei
Lipsa stoc

Vapozon tratamente cosmetice ajuta la curatarea si hidratarea in profunzime a pielii

245.00 Lei

Aparat cu doua sonde pentru masaj facial cu ultrasunete

279.00 Lei

Electroderm portabil, 4 capete interschimbabile lectrod plat, electrod rulou, electrod ascutit si electrod cu spirala metalica, 230 V

169.00 Lei

Lampa cosmetica LED, dioptrie 3X, putere 5W, suport pentru masa, inaltime lampa 70 cm 

259.00 Lei

Lupa cosmetica, lampa neon, 20 W, 5 dioptrii, picior mobil, inaltime maxima 180 cm, lupa 23 cm

305.00 Lei

Aparat de masaj cu ultrasunet 10W, functie fototerapie, 2 trepte putere, lumina rosie, verde, albastra, design ergonomic

139.00 Lei
Lipsa stoc
Se afiseaza 1-7 din 7 de articole


Indiferent de evenimentul la care participati trebuie sa aveti un machiaj bine realizat care sa va puna trasaturile in evidenta.

Make-up: produse de machiaj

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de produse de machiaj de calitate atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru realizarea unui make-up la dumneavoastra acasa.

Gasiti aici de la pensule de machiaj, truse, farduri pana la dispozitive pentru ingrijire faciala.

Produse de make-up pentru ten

Pentru a realiza un machiaj rezistent aveti nevoie de produse de inalta calitate. Aspectul tenului este unul din cele mai importante elemente pentru un machiaj impecabil. Pe langa produse de make-up de calitate este foarte important sa folositi pensulele potrivite pentru aplicarea corecta a machiajului.Va punem la dispozitie o gama larga de pensule si produse pentru ingrijirea tenului de inalta calitate.

Produse de machiaj pentru saloane

Atunci cand calcam pragul unui salon de make-up este clar ca evenimentul pentru care ne pragatim este unul important de aceea trebuie sa aratam impecabil. Saloanele de make-up trebuie sa fie dotate cu produse de make-up si de ingrijire a tenului profesionale. Curatarea tenului este foarte importanta pentru a avea o piele ferma si hidratata de aceea va punem la dispozitie o gama variata de dispozitive pentru curatarea tenului. Comandati acum repede si simplu si profitati de preturile speciale pregatite pentru dumneavoastra!

Sus