unknown

Filtreaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Filter

Make-up

Indiferent de evenimentul la care participati trebuie sa aveti un machiaj bine realizat care sa va puna trasaturile in evidenta.

Make-up: produse de machiaj

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de produse de machiaj de calitate atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru realizarea unui make-up la dumneavoastra acasa, cum ar fi dispozitive pentru ingrijirea faciala, pensule sau diferite pensule de machiaj si truse.

Produse de make-up pentru ten

Pentru a realiza un machiaj rezistent aveti nevoie de produse de inalta calitate. Aspectul tenului este unul din cele mai importante elemente pentru un machiaj impecabil. Pe langa produse de make-up de calitate este foarte important sa folositi pensulele potrivite pentru aplicarea corecta a machiajului.Va punem la dispozitie o gama larga de pensule si produse pentru ingrijirea tenului de inalta calitate.

Produse de machiaj pentru saloane

Atunci cand calcam pragul unui salon de make-up este clar ca evenimentul pentru care ne pragatim este unul important de aceea trebuie sa aratam impecabil. Saloanele de make-up trebuie sa fie dotate cu produse de make-up si de ingrijire a tenului profesionale. Curatarea tenului este foarte importanta pentru a avea o piele ferma si hidratata de aceea va punem la dispozitie o gama variata de dispozitive pentru curatarea tenului. Comandati acum repede si simplu si profitati de preturile speciale pregatite pentru dumneavoastra!

Pentru realizarea unui machiaj rezistent, cosmeticele calitative sunt cele mai importante, insa pentru aplicarea acestora avem nevoie de urmatoarele ustensile:

  • Bureti de machiaj
  • Set de pensule 
  • Cleste ondulator de gene:...
  • Puff de velur, perie de pudra sau perie de fata cu acoperire completa
  • Peria de sprancene
  • Aplicatoare de ruj

Fiecare dintre noi avem o rutina de make-up si preferam un anumit machiaj, insa primul pas pe care trebuie sa il facem inainte de a aplica machiajul este curatarea tenului. Indepartarea impuritatilor este esentiala si trebuie realizata zilnic, in special inainte aplicarii produselor de machiaj. Produsele pentru curatarea tenului sunt astazi foarte diversificate astfel incat sa putem face cea mai buna alegere in functie de nevoile pielii noastre. 

Sus