unknown
Filtreaza dupa
Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Make-up

Make-up – Produse si accesorii pentru machiaje deosebite

Produsele de make-up sunt indispensabile in realizarea machiajelor zilnice sau de ocazie si pe acestea le alegem in functie de preferintele si nevoile tenului nostru, insa accesoriile de make-up sunt la fel de importante, deoarece numai cu ajutorul lor puteam realiza propriu-zis machiajul dorit.

Make-up: produse de machiaj

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de produse make-up de calitate precum farduri de pleoape si truse de machiaj atat pentru saloane de infrumusetare cat si pentru realizarea machiajelor acasa. Mai mult decat atat, va intampinam si cu pensule de machiaj si truse de pensule de cea mai buna calitate pentru ca machiajele pe care le realizati sa fie intotdeauna impecabile si rezistente.

Accesorii de make-up

Pentru a realiza un machiaj rezistent aveti nevoie de produse de inalta calitate! Aspectul tenului este unul din cele mai importanti pasi pentru realizarea unui machiaj impecabil. Pe langa produsele de make-up potrivite si pensulele de calitate, este foarte important ca in trusa noastra sa exista si accesoriile de make-up precum oglinda cosmetica, kit-ul de gene si sprancene, peria si pieptenele de gene false sau chiar si paleta cosmetica pentru mixare.

Produse si accesorii de make-up pentru saloane

Atunci cand apelam sa serviciile unui salon de make-up profesionis este clar ca evenimentul pentru care ne pregatim este unul important de aceea trebuie sa aratam impecabil! In acest sens, saloanele de make-up trebuie sa fie dotate cu produse de ingrijire a tenului si produse de make-up profesionale si de cea mai inalta calitate. Iar de la Glowmania.ro puteti achizitiona truse de machiaj cu 252 de culori mate si lucioase, truse complexe de pensule si genti pentru cosmetice pentru ca produsele sa fie organizate, protejate si transportate in siguranta.

Profitati de ofertele de pret din magazinul online Glowmania.ro si alegeti produse si accesorii de make-up ideale atat pentru acasa si in speciale pentru saloanele de infrumusetare!Pentru realizarea unui machiaj rezistent, cosmeticele calitative sunt cele mai importante, insa pentru aplicarea acestora avem nevoie de urmatoarele ustensile:

  • Bureti de machiaj
  • Set de pensule 
  • Cleste ondulator de gene:...
  • Puff de velur, perie de pudra sau perie de fata cu acoperire completa
  • Peria de sprancene
  • Aplicatoare de ruj

Fiecare dintre noi avem o rutina de make-up si preferam un anumit machiaj, insa primul pas pe care trebuie sa il facem inainte de a aplica machiajul este curatarea tenului. Indepartarea impuritatilor este esentiala si trebuie realizata zilnic, in special inainte aplicarii produselor de machiaj. Produsele pentru curatarea tenului sunt astazi foarte diversificate astfel incat sa putem face cea mai buna alegere in functie de nevoile pielii noastre. 

Sus