unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Numar compartimente
Culoare
Filter

Genti pentru Cosmetice

Genti pentru cosmetice – Siguranta pentru produsele tale!

Sunteti pasionata de domeniul beauty sau deja aveti o cariera de succes in aceasta breasla? Daca da, cu siguranta stiti cat de important este ca produsele pe care le utilizati sa fie organizate astfel incat totul sa va fie la indemana, sa fie depozitate corespunzator si transportate in siguranta atunci cand este cazul. In acest sens, la Glowmania.ro gasiti o varietate de genti cosmetice incapatoare si rezistente!

Gentile pentru cosmetice reprezinta modaliatea ideala de a pastra corect produsele pentru make-up si de ingrijirea a tenului. Toate sunt compartimentate, astfel incat veti mentine ordinea si veti stii exact ce produs va este necesar si unde se afla atunci cand veti sunteti in procesul de realizare al machiajelor pentru clientele dumneavoastra. Gentile pentru cosmetice am putea spune ca sunt un real ajutor atunci cand va puneti in aplicare pasiunea, dand de asemenea si o impresia profesionala pe care clientele o var aprecia si la randul lor va vor face cele mai bune recomandari.

Alegeti asadar o geanta cosmetica stilata si cu un aspect fin, aceasta poate fi folosita atat in calatorii, cat si in viata de zi cu zi sau la prezentari oficiale. Mai mult decat atat, gentile pe care le regasiti in magazinul nostru sunt dintre cele mai diverse atat din punct de vederea al culorilor, cat si al dimensiunilor si al materialului din care sunt realizate.

Intrati pe Glowmania.ro pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru genti pentru cosmetice!

Aceste genti pentru cosmetice, portabile, au rolul de a transporta in siguranta produsele de make-up si ustensilele de machiaj oriunde aveti nevoie. De asemenea, aceste genti sunt concepute pentru a va pastra cosmeticele si ustensilele aranjate corespunzator si convenabil. Mai mult decat atat, in functie de design-ul gentii, acestea pot fi realizate cu mai multe compartimente si separatoare in interior astfel incat sa va puteti aranja si depozita dupa bunul plac cosmeticele si instrumentele pe care le utilizati in procesul de make-up. 

Fie ca achizitionam o geanta pentru cosmetice gata echipata, sau preferam sa ne organizam noi cosmeticele si ustensilele proprii, dupa bunul plac, sunt cateva produsele esentiale care ar trebui sa se regaseasca in orice geanta pentru machiaj. Iata asadar despre ce produse este vorba:

  • servetele demachiante
  • balsam de buze
  • pensule de machiaj
  • corector si anti-cearcan
  • fond de ten
  • pudra autobronzant si blush
  • machiaj de ochi
  • machiaj de buze
  • rimel

Sus