unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Numar compartimente
Culoare
Filter

Genti pentru Cosmetice

Lucrezi in domeniul beauty si ai nevoie sa iti organizezi toate produsele si ustensilele folosite, fara batai de cap? Acum poti sa iti organizezi si depozitezi produsele de care ai nevoie intr-o geanta pentru cosmetice profesioanala foarte frumoasa si de calitate. Acestea reprezinta solutia perfecta, deoarece este foarte important ca produsele cosmetice personale sau ale unui make-up artist, sa fie pastrate si transportate in siguranta.

Gentile pentru cosmetice sunt un mod de a pastra corect produsele pentru make-up si manichiura. Toate sunt compartimentate, astfel incat vei mentine ordinea si vei stii exact ce si unde se afla atunci cand vei fi in pana de timp si vei dori sa gasesti un produs cu usurinta. Gentile noastre sunt dintre cele mai diverse atat din punct de vederea al culorilor, cat si al dimensiunilor si al materialului din care sunt realizate.

Alege o geanta cosmetica stilata si cu un aspect fin, aceasta poate fi folosita atat in calatorii, cat si in viata de zi cu zi sau la prezentari oficiale. Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru genti cosmetice. 

Sus