Genti pentru Cosmetice

Lucrezi in domeniul beauty si ai nevoie sa iti organizezi toate produsele si ustensilele folosite, fara batai de cap? Acum poti sa iti organizezi si depozitezi produsele de care ai nevoie intr-o geanta pentru cosmetice profesioanala foarte frumoasa si de calitate. Acestea reprezinta solutia perfecta, deoarece este foarte important ca produsele c...

Lucrezi in domeniul beauty si ai nevoie sa iti organizezi toate produsele si ustensilele folosite, fara batai de cap? Acum poti sa iti organizezi si depozitezi produsele de care ai nevoie intr-o geanta pentru cosmetice profesioanala foarte frumoasa si de calitate. Acestea reprezinta solutia perfecta, deoarece este foarte important ca produsele cosmetice personale sau ale unui make-up artist, sa fie pastrate si transportate in siguranta.

Gentile pentru cosmetice sunt un mod de a pastra corect produsele pentru make-up si manichiura. Toate sunt compartimentate, astfel incat vei mentine ordinea si vei stii exact ce si unde se afla atunci cand vei fi in pana de timp si vei dori sa gasesti un produs cu usurinta. Gentile noastre sunt dintre cele mai diverse atat din punct de vederea al culorilor, cat si al dimensiunilor si al materialului din care sunt realizate.

Alege o geanta cosmetica stilata si cu un aspect fin, aceasta poate fi folosita atat in calatorii, cat si in viata de zi cu zi sau la prezentari oficiale. Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru genti cosmetice. 

Mai multe
Exista 9 produse.

Geanta metalica pentru cosmetice Gri cu cristale 

119.00 RON
Lipsa stoc

Geanta metalica pentru cosmetice cu organizator , elemente decorative si decoratiuni florale

117.00 RON
Lipsa stoc

Geanta pentru cosmetice Vanity Case cu organizator

149.00 RON

Geanta pentru cosmetice compartimentata, model carouri

149.00 RON
Lipsa stoc

Geanta pentru cosmetice cu organizator este ideala pentru uz individual sau profesional in vederea pastrarii organizate a diverselor accesorii

149.00 RON
Lipsa stoc

Geanta pentru cosmetice cu organizator 

149.00 RON
Lipsa stoc

Geanta cosmetice Rossa, compartimentata, aspect piele crocodil, margini metalice

159.00 RON
Lipsa stoc

Geanta pentru cosmetice cu organizator, margini metalice, neagra

159.00 RON
Lipsa stoc

Geanta pentru cosmetice cu organizator

179.00 RON
Se afiseaza 1-9 din 9 de articole

Sus