unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip lenjerie
Filter

Lenjerie Intima Fosforescenta

Surprinde-ti partenerul cu o lenjerie intima fosforescenta seducatoare. Aceasta lenjerie intima iti va ajuta partenerul sa te gaseasca si atunci cand luminile sunt stinse. Pentru a lumina pe timp de noapte, se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 minute in apropierea ei. In oferta noastra veti gasi sutiene, chiloti tanga ciorapi sau babydoll, cu aceste piese vestimentare va puteti scoate in evidenta feminitatea si formele corpului atragand atentia partenerului dumneavoastra. Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru lenjerie intima fosforescenta.

Lenjeria intima care lumineaza la intuneric este preferata de barbati deoarece este o lenjerie mai speciala, efectul sau luminos este elementul care o diferentiaza de orice alt model de lenjerie intima.

Ceea ce o deosebeste este faptul ca in timpul zilei lenjeria arata la fel ca orice lenjerie intima, devenind fosforescenta doar in momentul in care lumina este stinsa.

Pentru ca lenjeria sa straluceasca intens in intuneric este nevoie sa fie expusa timp de aproximativ 10-15 minute la o sursa de lumina naturala sau artificiala.

Desi lenjeria intima fosforescenta rezista la spalat, este indicat ca aceasta sa fie spalata doar cu mana.

Fiind confectionata dintr-un amestec de materiale delicate, este recomandat ca lenjeria intima fosforescenta sa nu fie spalata in masina de spalat si sa nu fie calcata cu fierul de calcat.

Sus