unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Cantitate recipient
Culoare vopsea
Filter

Vopsea fosforescenta

Vopsea fosforescenta – Efecte inedite in intuneric

Dati frau liber imaginatiei si luminati-va ideile cu vopsea colorata fosforescenta!

Aceasta vopsea fosforescenta se incarca la lumina zilei, apoi lumineaza intens in intuneric, proprietate ce o face potrivita atat pentru decoruri interioare, cat si pentru decoruri exterioare. Pe langa efectul glow decorativ, vopseaua luminescenta are si o mare utilitate. Daca aveti nevoie de o lumina de veghe sau chiar de o sursa discreta de lumina intr-o incapere, atunci puteti crea desene spectaculoase fosforescente decorative pe peretii din dormitor, living sau chiar si baie. Copiii vor fi cu siguranta super incantati sa aiba pe perete un desen care va lumina fosforescent in intuneric.

Orice tematica ati alege pentru living, birou sau dormitor, folositi vopsea fosforescenta transparenta pentru a lasa o amprenta personala prin desene fosforescente decorative care lumineaza in intuneric. Utilizati aceasta vopsea fosforescenta pentru a marca aleea, treptele casei sau alte zone, si veti avea o sursa permanenta de lumina, deoarece vopseaua luminescenta se activeaza la lasarea serii si lumineaza intens in intuneric.

Asadar daca sunteti pasionat de proiecte DIY, creati un cadou original ori chiar implicati copiii in realizarea unor desene fosforescente decorative!

Online, pe site-ul nostru gasiti o gama variata de culori pentru vopsea fosforescenta la preturi super mici.

Comandati vopsea invizibila luminescenta ce imbraca efecte deosebite in intuneric, bucurandu-va astfel de o solutie decorativa ingenioasa si extrem de usor de realizat!

Sus