unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Forma confetti
Ambalare
Lungime tun
Gramaj
Filter

Confetti

Confetti – accesorii inedite pentru petreceri reusite!

Orice petrecere sau eveniment presupune si un moment culminant care se cere evidentiat intr-un mod deosebit, iar in acest sens, cu un tun de confetti vom reusi sa transformam frumos momentul sau ocazia celebrata! In momentul tortului, cand fredonam melodia 'La multi ani' sau cand se anunta premiantii/castigatorii, indiferent de timpul eventimentului, aceste accesorii de petrecere pot transforma in totalitate o petrecere.

Pentru a concepe cele mai deosibite si memorabile petreceri si evenimente, comandati acum din magazinul online Glowmania.ro tunuri de confetti in forme diverse precum: forme asimetrice, petale, stelute, panglici colorate sau chiar si bancnote false, tunuri de confetti care se potrivesc cu tematica evenimentului.

Fie ca este vorba de petreceri de copii sau evenimente corporate, lansarea de confetti se incadreaza perfect pentru a marca distractia si pentru a contura cele mai ingenioase surprize sau personaje! Comandati online tunuri de confetti la cele mai bune preturi!

Tuburile de confetti nu reprezinta un pericol atata timp cat se pastreaza distanta in momentul actionarii acestora. Tuburile de confetti functioneaza cu aer sub presiune si sunt usor de actionat, trebuie tinute in pozitie verticala si rotite in sensul marcat pe acestea.

Se recomanda utilizarea acestora doar de catre persoane adulte, pastrandu-se o distanta de siguranta!

Tubul de confetti este usor de folosit, insa se recomanda utilizarea acestuia doar de catre persoane adulte. Dupa indepartarea ambalajului, tubul se pozitioneaza vertical si se roteste in sensul sagetilor indicatoare pe acesta.

Acesta functioneaza cu aer sub presiune, motiv pentru care in momentul in care este actionat, asigurati-va ca pastrati o distanta de siguranta de minim 5 metri fata de alte persoane sau obiecte.

Sus