unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Forma confetti
Ambalare
Lungime tun
Gramaj
Culoare
Filter

Confetti

Orice petrecere are un moment culminant care se cere evidentiat intr-un mod deosebit! Pentru a concepe cele mai haioase si vesele petreceri comanda acum online tunuri de confetti in forme diverse! Fie ca este vorba de petreceri de copii sau evenimente corporate, lansarea de confetti se incadreaza perfect pentru a marca distractia si pentru a contura cele mai ingenioase surprize sau personaje! Comanda online la preturi imbatabile cele mai diverse forme, aurii, argintii sau multicolor, toate potrivindu-se perfect cu buna dispozitie!

Tuburile de confetti nu reprezinta un pericol atata timp cat se pastreaza distanta in momentul actionarii acestora. Tuburile de confetti functioneaza cu aer sub presiune si sunt usor de actionat, trebuie tinute in pozitie verticala si rotite in sensul marcat pe acestea.

Se recomanda utilizarea acestora doar de catre persoane adulte, pastrandu-se o distanta de siguranta!

Tubul de confetti este usor de folosit, insa se recomanda utilizarea acestuia doar de catre persoane adulte. Dupa indepartarea ambalajului, tubul se pozitioneaza vertical si se roteste in sensul sagetilor indicatoare pe acesta.

Acesta functioneaza cu aer sub presiune, motiv pentru care in momentul in care este actionat, asigurati-va ca pastrati o distanta de siguranta de minim 5 metri fata de alte persoane sau obiecte.

Sus