unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Nr piese/set
Contine
Filter

Seturi de constructie magnetice

Seturi de constructie magnetice – jucarii care promoveaza dexteritatea!

Aceste seturi magnetice fac parte din categoria jucariilor de tip STEM, care sunt ideale pentru dezvoltarea abilitatilor cognitive ale copiilor, precum creativitatea, imaginatia si abilitatile motorii fine. Adica putem afirma cu incredere ca seturile magnetice reprezinta niste jucarii ideale pentru copii, din foarte multe puncte de vedere!

Distractive, colorate si incitante, aceste seturi de constructie magnetice ii vor captiva pe cei mici intr-un mod pozitiv, fiind in acelasi timp ideale pentru a-i ajuta sa isi promoveze si exerseze abilitatile importante precum sunt si:

  • Imbunatatirea abilitatilor cognitive pentru antrenarea memoriei, independenta decizionala, rezolvarea problemelor;

  • Imbunatatirea motricitatii dine si grosiere si coordonarea ochi-mana;

  • Promovarea ganditii creative si dezvoltarea imaginatiei;

  • Imbunatatirea inteligentei emotionale si sociale in relatiile cu alti copii

Seturile  magnetice sunt jucarii educative, insa distractia este garantata, atat pentru fetite, cat si pentru baietei! In modele tip castel, trenulet, pentru construit animalute sau masinute, sau care ofera copilului libertatea de a crea cele mai interesante forme abstracte astfel incat imaginatia lor sa capete cu totul si cu totul alte limite, aceste jucarii magnetice le vor aduce numai beneficii! Iar daca sunteti in cautare de astfel de seturi mnagnetice, magazinul online Glowmania.ro va sta la dispozitie cu diverse modele de astfel de jucarii creative cat si alte jocuri creative potrivite pentru orice copilas!

Sus